Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem adja vissza a kulcsot és...

Nem adja vissza a kulcsot és random beállít hozzám. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy édesanyámnak van kulcsa a lakásomhoz. Utaznom kellett munka miatt és megkapta tőlem a kulcsot, hogy tudjon figyelni a macskámra. A kulcsot szépen lemásoltatta és azóta bejárkál. Mostanában egyre gyakrabban és nem érti meg, hogy mi ezzel a bajom. Az első alkalommal majdnem szívrohamot kaptam, mert valaki mászkált a lakásomban és nem tudtam, hogy ki az. Mérges lettem, kiabáltam és utána én voltam a paraszt a családban. Ha apával összevesznek, akkor fogja a cuccát, eljön hozzám és beengedi magát. Még ő volt felháborodva, mikor benyitott a szobába, miközben a barátommal voltam. Olyan is előfordult, hogy a zárban hagyta a kulcsot és elaludt én pedig nem tudtam bemenni.

A kulcsot nem volt hajlandó átadni, ezért jövőhéten jön egy ember, aki kicseréli a zárat. Előre látom, hogy nagy hiszti lesz.Hogyan lehet megértetni vele, hogy nem normális, amit csinál?

2020. júl. 1. 14:41
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%
Te vond ki magad a dologból, hozzád ne menjen, apád elintézi a saját részét, anyád meg vagy hajlandó elmenni orvoshoz, vagy menthetetlen.
2020. júl. 11. 17:34
 42/46 anonim ***** válasza:
42%
a skizofrénia nem itt kezdődik.
2020. júl. 11. 17:36
 43/46 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is hasonló volt a helyzet.

Szóval elmentem dolgozni,de barátnőm közelebb lakik a munkahelyemhez. Szerdán átmentem hozzá. Pénteken megyek haza melóból, nézem hogy üres a lakás. Mondom mi a ferde pénisz...

Ajtó nem volt betörve és csak anyámnak meg a barátnőmnek van kulcsa. Hívom mutert hogy most ez mi, erre azt mondja:

-gondoltam unatkozol otthon egyedül, szóval elhoztam a cuccaid hogy lakj itt.

27 éves vagyok 😆

2020. júl. 11. 17:48
 44/46 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
#43: Tehát anyukád lakik A lakásban, a barátnőd B-ben, te C-ben, és amíg kb. szerda estétől péntek estéig B lakásban voltál, anyukád átrakta a cuccaidat C-ből A-ba. :O Az álladat mennyi idő alatt vakartad fel a padlóról anyukád szövege után? Csak ő pakolta vissza a cuccaidat vagy segítettél?
2020. júl. 11. 19:06
 45/46 A kérdező kommentje:

Írtam, hogy kitalál dolgokat. A virágos esetet is írtam, ott volt minden a helyén, de apám tuti babrált ott. Valaki járkál a lakásban, valaki ellopja a cuccot a kamrából, valaki figyeli neten keresztül (letörölte mindenhonnan magát és a kamerákat is leragasztotta mindenütt),mérget tettek az ételébe, valaki direkt elpakolja a cuccait. Most a vírus miatt rosszabb lett. Majdnem kirúgták, mert nem volt hajlandó bemenni dolgozni, mert ő megfog akkor halni. Ő elfogja kapni a vírust a szemét emberek miatt és akkor megöli a családját majd miattuk. Sírva teszi a vitaminokat mások ételébe, italába és nem kérdezi meg, hogy szabad-e (úgy adja oda, hogy tele van cseppekkel meg minden fenével, amitől szar lesz a tea is). Biztos elkapta, mert tüsszentett egyet, volt teszten is. Ő vele szórakoznak az emberek, az utcán is tuti kibeszélik, a szomszéd is. Anyós is virágot hozott, tönkre akarja tenni az életét és tuti rakott valamit a virágba (???).

Mi ezek alapján tippeltünk skizofréniéra. Ha nem itt kezdődik, akkor én nem tudom ez mi.

2020. júl. 11. 19:56
 46/46 anonim ***** válasza:
100%
paranoia. orvosi eset, de nem skizofrénia
2020. júl. 11. 20:22
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!