Nem adja vissza a kulcsot és random beállít hozzám. Mit tudok tenni?
Kiderült, hogy édesanyámnak van kulcsa a lakásomhoz. Utaznom kellett munka miatt és megkapta tőlem a kulcsot, hogy tudjon figyelni a macskámra. A kulcsot szépen lemásoltatta és azóta bejárkál. Mostanában egyre gyakrabban és nem érti meg, hogy mi ezzel a bajom. Az első alkalommal majdnem szívrohamot kaptam, mert valaki mászkált a lakásomban és nem tudtam, hogy ki az. Mérges lettem, kiabáltam és utána én voltam a paraszt a családban. Ha apával összevesznek, akkor fogja a cuccát, eljön hozzám és beengedi magát. Még ő volt felháborodva, mikor benyitott a szobába, miközben a barátommal voltam. Olyan is előfordult, hogy a zárban hagyta a kulcsot és elaludt én pedig nem tudtam bemenni.
A kulcsot nem volt hajlandó átadni, ezért jövőhéten jön egy ember, aki kicseréli a zárat. Előre látom, hogy nagy hiszti lesz.Hogyan lehet megértetni vele, hogy nem normális, amit csinál?
Akkorsem johet be igy hozzad, Momd meg neki hogy nem
Normalis es ertse meg ha nem tudja azaz o baja, aztan puffoghat, mit tud csinalni? Vagy ha megis megprobalnad gyujsd ossze a csaladtagokat, rokonokat, kozos ismerosoket, es ultessetek le es szepen mindenki mondja meg neki hogy ez nem elfogadott viselkedes
Nekem van ilyen kódos záram. Pár éve elvittem másoltatni kulcsot, nálam volt a kártya, de nem kérték, simán, szó nélkül lemásolták és kész. Tehát ebben azért nem kell vakon megbízni.
A zárat kicserélni amúgy egy csavar, ezért nem kell szakembert hívni. Kiszeded, leméred, visszarakod. A méret alapján veszel egy ugyan olyat, kicseréled és kész.
Ha megint etetni kell a macskát, akkor visszateheted a régit akár, akkor nem kell az újhoz kulcsot adni, ha esetleg muszáj lenne őt megkérni, hogy etesse.
anyám se akarta érteni. aztán egyszer nem vettem fel a telefont. a nyakamra küldte rendőrséget, akik ököllel verték az ablakot este 10-kor, mert biztosan "meghaltam".
akkor szakítottam meg vele minden kapcsolatot. végleg
26.-os ertem en hogy nem a gyerek dolga a szulei parkspcsolati gondja, de ha tenyleg komoly baj lenne es az anyja azert jon hozza (ettol fuggetlenul bunkon allit be), akkor ha kizarja az anyjat es az hazamegy es otthon agyonverik vagy megeroszakoljak es meghal stb a gyerek mehet majd apolni meg temetni. Tudom ez igy nagyon eros, de en gyerekkent fontosnak tarzom mai napig hogy tudjak legalabb annyit a szuleim maganugyeirol hogy ha gaz lenne segithessek. Persze ehhez tenyleg kell egy jo viszony.
Kerdezo ha anyad psziches beteg es apad amugy jofej vele es turi akkir tenyleg kizarhatod. De tivabbra se irtad resze gan e a lakasdoban mert akkor sajnos nem. Es bocs ha valami info elkerulze a figyelmem. Anyuddal neked kellene rendezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!