Nem adja vissza a kulcsot és random beállít hozzám. Mit
tudok tenni?
Figyelt kérdés
Kiderült, hogy édesanyámnak van kulcsa a lakásomhoz. Utaznom kellett munka miatt és megkapta tőlem a kulcsot, hogy tudjon figyelni a macskámra. A kulcsot szépen lemásoltatta és azóta bejárkál. Mostanában egyre gyakrabban és nem érti meg, hogy mi ezzel a bajom. Az első alkalommal majdnem szívrohamot kaptam, mert valaki mászkált a lakásomban és nem tudtam, hogy ki az. Mérges lettem, kiabáltam és utána én voltam a paraszt a családban. Ha apával összevesznek, akkor fogja a cuccát, eljön hozzám és beengedi magát. Még ő volt felháborodva, mikor benyitott a szobába, miközben a barátommal voltam. Olyan is előfordult, hogy a zárban hagyta a kulcsot és elaludt én pedig nem tudtam bemenni.
A kulcsot nem volt hajlandó átadni, ezért jövőhéten jön egy ember, aki kicseréli a zárat. Előre látom, hogy nagy hiszti lesz.Hogyan lehet megértetni vele, hogy nem normális, amit csinál?
Vannak olyan biztonsági zárak, amikhez csak egy kódszámsor megadásával lehet kulcsot másoltatni, és egy normál kulcsmásoló nem is tud vele mit kezdeni. Érdemes lenne ilyet választani, hogy később se tudja titokban másoltatni a kulcsot.
2020. júl. 1. 15:45
12/46 anonymousreview60 válasza:
Nem nálad van zavar az Erőben, hanem édesanyádnál. A zárcsere a legjobb megoldás. Legközelebb macskafelvigyázónak megkérsz mást. Én is vigyáztam a szomszéd halaira.
Felnőtt(!) ember, ha durcás a párjára, nem költözik haza. Ez dedós tempó.
2020. júl. 1. 15:46
13/46 acelsziv válasza:
11-nél a pont. Kódolt zárat rakass be.
2020. júl. 1. 17:01
14/46 anonim válasza:
Ki a lakás tulajdonosa? Ha Te, akkor oké a zárcsere, de ha anyukádnak is van benne tulajdonrésze, akkor fel is jelenthet.
2020. júl. 1. 17:01
15/46 anonim válasza:
Hiába pontoztatok le, ha a kérdező anyja tulajdonos vagy haszonélvező akkor bemehet! De nem válaszolt a kérdező ezzel kapcsolatban hogy mi a helyzet így vaktában ítélkeztek az anyja felett!
2020. júl. 1. 17:05
16/46 anonim válasza:
De jó, hogy ezen az oldalon mindig hozzákölt valaki valamit a kérdéshez. a kérdező azt írta, hogy a saját lakásáról van szó, amihez tudtán kívül másoltatott kulcsot az anyja magának. Ha az anyjáé lenne a lakás, akkor lett volna hozzá kulcsa.
2020. júl. 1. 17:08
17/46 anonim válasza:
14-es vagyok, csak azért érdeklődtem a lakástulajdonos felől, mert volt már itt jó pár kérdés, amiről kiderült, hogy nem egészen az volt a szitu, amit a kérdező állított. Ha kicseréltetted a zárat és a tied a lakás, akkor semmit sem tehetnek, hisztizésen és fenyegetésen kívül. Erősnek kell maradni és nem belemenni a hülyeségükbe, majd megbékélnek előbb-utóbb. Lehet, hogy anyukád sosem fogja megérteni, hogy mi a baj a viselkedésével, de ha nem tud bemenni a lakásodba, azt kénytelen lesz elfogadni, mint tényt.
2020. júl. 1. 17:14
18/46 Metionin válasza:
Pontosan ezt, zárat kell cserélni. Hadd hisztizzen.
2020. júl. 1. 17:28
19/46 anonim válasza:
Mi a kapukódot is titkoljuk, mert képesek beállítani hozzánk. Mindig kulcsot használunk, "nem tudjuk a kódot :(".
Szörnyen idegesítő lehet.... nem is értem az ilyen szülőket. Ez a kb. azért szült gyereket, hogy ne legyen egyedül. (Bocsánat)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!