Nem adja vissza a kulcsot és random beállít hozzám. Mit tudok tenni?
Kiderült, hogy édesanyámnak van kulcsa a lakásomhoz. Utaznom kellett munka miatt és megkapta tőlem a kulcsot, hogy tudjon figyelni a macskámra. A kulcsot szépen lemásoltatta és azóta bejárkál. Mostanában egyre gyakrabban és nem érti meg, hogy mi ezzel a bajom. Az első alkalommal majdnem szívrohamot kaptam, mert valaki mászkált a lakásomban és nem tudtam, hogy ki az. Mérges lettem, kiabáltam és utána én voltam a paraszt a családban. Ha apával összevesznek, akkor fogja a cuccát, eljön hozzám és beengedi magát. Még ő volt felháborodva, mikor benyitott a szobába, miközben a barátommal voltam. Olyan is előfordult, hogy a zárban hagyta a kulcsot és elaludt én pedig nem tudtam bemenni.
A kulcsot nem volt hajlandó átadni, ezért jövőhéten jön egy ember, aki kicseréli a zárat. Előre látom, hogy nagy hiszti lesz.Hogyan lehet megértetni vele, hogy nem normális, amit csinál?
Leírta a kérdező, hoyg cserétletni fog zárat. Minek kell ötször odaírni válasznak, hogy zárcsere? ez nem hasznos.
Nem lehet megértetni. Sajnos tapasztalat, egyes szülők azt hiszik, az ő életük és a gyerekük élete közös. Ha belegebed az ember, se tudja megértetni vele. Ez van sajnos. Sosem értettem az iylen szülőket, nagyon furcsák, nem normálisan gondolkoznak.
Ezt irod "Ha apával összevesznek, akkor fogja a cuccát, eljön hozzám és beengedi magát. "
T3hat mindig akkor allit be, ha ez a szitu??? Vagy csak úgy bejon nezelodni is?
Mert ha az elobbi, akkor hozzad menekul. En csak olyankor pakoltam ossze edeig veszekedest kovetoen a cuccom es mentem el anyamhoz, ha mar eroszakrol volt szo vagy teljesen a lenyemmel ellenkezo dologra akart kenyszeriteni a ferjem.
Te tudoe hogyan veszekednek a szuleid? Ha sajat lakasod van, akkor egy ideje nem tudhatod, hogy hol tartanak a veszekedesben. Apad iszik? Vagy drogozik vagy veri az asztalt a szexert? Anyuddal errol kellene nagyon surgosen beszelni, hogy egyreszt mennyire sulyos a helyzet ami miatt eleg udvariatlan modon hozzad allit be, illetve hogy ez nem egy jo problemamegoldo dolog...nem lehet mindig elmenekulni egy konfliktusbol, hanem alaojaiban kell valtoztatniuk az apuddal. Esetpeg parterapia. Masreszt nincs mas rokona, akihez ilyenkor kehetne vagy baratno? Mert siman megmondhatod anyu evi oetszer persze menekulj ide de ne havonta ketszer.
Masik valoban ha tulajdonos a lakasodban, akkor nem zarhatod ki, de errol meg kerdezz meg ugyvedet.
Vegso esetben zarcsere es tenyleg specko csak szemelyivel es egy koddal masoltathato zarat kerj nem olyna draga, de nelkuled senki nem tudja lemasoltatni akkor a kulcsod.
Zárcsere és lehet olyan zárat kapni, ami két fajta kulccsal működik. Ezzel a te kezedben van, hogy mikor engeded be az édesanyád.
Egyébként vannak nem másolható kulcsú zárak is!
24. "veri az asztalt a szexert? Anyuddal errol kellene nagyon surgosen beszelni, hogy egyreszt mennyire sulyos a helyzet"
Látom, hogy segíteni akarsz a kérdezőnek és jó a szándékod, de azzal nem értek egyet, hogy a szülei dolgaival foglalkozzon a kérdező. Az a szülei magánügye és nekik kell megoldaniuk. Abban igazad van, hogy talán meg kéne érteni az anyut, mi van vele, miért teszi ezt, de szerintem egy reménytelen eset az ilyen szülő, ha így beállít a gyerekéhez és nem tudott a gyerekétől elszakadni, nem engedte leválni. Szóval nem hiszem, hogy ez segítene. Azt persze mondhatná a kérdező az anyjának, hogy párterápia és egyebekkel helyre lehet hozni a dolgot, de ez már tényleg nem a kérdező dolga.
De én ezt akkor sem értem. Mikor nekem anyukám lakást vett, az én nevemre, és ő volt a haszonélvező, akkor sem jött be soha kérdés nélkül, hiába volt kulcsa. Mindig telefonált előtte, hogy ráérek-e, és csak a lenti kapun engedte be magát, az ajtó előtt csengetett.
Miért van az, hogy a családi kapcsolatokban a jognak kell dönteni, mert az emberek nem képesek ember módjára viselkedni?
Hamrabb küldtem el,elnézést :S
Pedig még csak 50 éves.Zárat mindenképpen cseréltetni fogok, de utátanézek ennek a kódos zárnak, amit írt valaki.
Szóval anyának vannak problémái és emiatt veszekednek otthon.Tini koromban is ez ment végig, tudom min veszekszenek. Apu tűri, mert szereti, de már ő sem tud mit kezdeni. Megy az állandó b@szogatás kb.mindenért. Apu tuti levágta a virágait, pedig ott van minden a helyén a kertben sem volt, de ő tudja, hogy ő volt. Anyu kiabál vagy egy óráig és apu ráordít, hogy fogja már be végre, erre ő játsza az áldozatot, hogy őt mindig bántja a férje. Amíg otthon laktam csak elhúzódott egy szobába és ott motyogott magába ,de most hogy elköltöztem hozzám járkál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!