Nem adja vissza a kulcsot és random beállít hozzám. Mit tudok tenni?
Kiderült, hogy édesanyámnak van kulcsa a lakásomhoz. Utaznom kellett munka miatt és megkapta tőlem a kulcsot, hogy tudjon figyelni a macskámra. A kulcsot szépen lemásoltatta és azóta bejárkál. Mostanában egyre gyakrabban és nem érti meg, hogy mi ezzel a bajom. Az első alkalommal majdnem szívrohamot kaptam, mert valaki mászkált a lakásomban és nem tudtam, hogy ki az. Mérges lettem, kiabáltam és utána én voltam a paraszt a családban. Ha apával összevesznek, akkor fogja a cuccát, eljön hozzám és beengedi magát. Még ő volt felháborodva, mikor benyitott a szobába, miközben a barátommal voltam. Olyan is előfordult, hogy a zárban hagyta a kulcsot és elaludt én pedig nem tudtam bemenni.
A kulcsot nem volt hajlandó átadni, ezért jövőhéten jön egy ember, aki kicseréli a zárat. Előre látom, hogy nagy hiszti lesz.Hogyan lehet megértetni vele, hogy nem normális, amit csinál?
Épp akartam írni, hogy cseréltess zárat...
Addig is, ha otthon vagy, hagyd a zárban a kulcsot, hogy ne tudjon bejönni.
A zárcsere meg fogja oldani.
Csak olyannak adj kulcsot akinél 100%, hogy a tudtod nélkül vagy az akaratod ellenére nem használja.
Én egy barátomat szoktam megkérni növénylocsolásra ha nyaralni megyünk. Az anyámnak nem szívesen adnék kulcsot - benne kevésbé bízok.
Én inkább egy második zárat tennék fel. Így ha megint macskát kell etetni, akkor a kulcsával bejöhet, máskor meg ki tudod zárni.
Ha kérdezi indokolhatod azzal, hogy így biztonságosabb, nem törnek be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!