Miért vállalnak az ilyenek gyereket?
Aki szegény és a spórolás teszi ki az életét miért akar gyereket? Egy gyerek csak viszi a pénzt, a felnevelése és a millió dolog ami ezzel jár.
Vagy aki idegbeteg és a napját az idegeskedés tölti ki.
Meg sorolhatnám. Ezek miért teszik tönkre a gyerek életét miért vállalnak gyereket?
Én nem akarok soha gyereket, de úgy gondolom ha lenne is, csakis akkor, ha van egy biztos anyagi hátterem, meg tudok neki mindent adni ami csak tőlem telik, szeretet, törődés, odafigyelés stb...
17-es! Kösz ezt az előítéletet. Nekem van gyerekem és saját lakásom is, sőt megtakarításom is.
Ez, hogy én inkább nem eszek, annyit tesz, hogy mindent megtennék azért, hogy az ő életminősége ne sérüljön. És igen,ha történne akármi, mondjuk egyikünk elveszíti a munkáját és 10 évig nincs másik, vagy bármi vis maior, neki akkor is meglesz mindene.
És igenis csak az vállaljon gyereket, akinek van rá pénze. Nem is tudom mit gondol, akinek egy fillér megtakarítása sincs, csak máról holnapra él. Tudjátok ti mennyibe kerül egy szép szemüvegkeret? Vagy egy normális cipő, amiben nem megy szét a lába? Vagy egy fogszabályzó, ami után nem úgy néz ki 20 évig, mintha még mindig fent lenne? Vagy akár a kirándulások,hétvégi programok? Sport, zene, művészetek. Sok gyerek szeret ilyesmit tanulni és normális közösségbe járni.
Vagy egy fogszabályzó, ami után nem úgy néz ki 20 évig, mintha még mindig fent lenne?
Kicsit off a téma, de milyen az a fogszabályzó, ami 20 évig úgy néz ki, mintha még mindig fent lenne? O.O Elképzelhetetlen, egy fogszabályzó megcsinálja a normális fogsort, leveszik, és utána meg se lehet mondani, volt-e az illetőnek fogszabályzója vagy sem. (Tapasztalat.) A többi dologgal egyetértek, de ezt nem tudom mire vélni.
44: az életben nincs garancia semmire, ha a házaspár egyik tagja beteg lesz, az felemésztheti a teljes megtakarítást. És ez csak egy példa a sok közül. Annyi minden történhet az ember élete során, csak azért ódzkodni egy gyerektől, mert mi van ha történik valami, szerintem nem egészséges. Ha egy párnak van rendes munkahelye és szeretik egymást, a gyereket meg szívből akarják, nem kellenek milliós megtakarítások meg nagy ház, ezt hidd el nekem.
Ha így gondolkodnánk, nagyon gyorsan kipusztulnánk, mert ezeknek az elvárásoknak csak kevesen felelnek meg, a többség csóró és tanulatlan. Az iskolázott tisztességesen megélők, akiknek meg leginkább gyereket kéne vállalnia, fosnak, hogy mivan, ha a gyerek nem jut el teniszezni, csak a játszótérre hintázni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!