Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért vállalnak az ilyenek...

Miért vállalnak az ilyenek gyereket?

Figyelt kérdés

Aki szegény és a spórolás teszi ki az életét miért akar gyereket? Egy gyerek csak viszi a pénzt, a felnevelése és a millió dolog ami ezzel jár.

Vagy aki idegbeteg és a napját az idegeskedés tölti ki.

Meg sorolhatnám. Ezek miért teszik tönkre a gyerek életét miért vállalnak gyereket?

Én nem akarok soha gyereket, de úgy gondolom ha lenne is, csakis akkor, ha van egy biztos anyagi hátterem, meg tudok neki mindent adni ami csak tőlem telik, szeretet, törődés, odafigyelés stb...

2020. jún. 29. 10:05
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
43%
Viccelsz? CSOK 20 milla. Egy gyermektelen mikor lát annyit egyben szerinted?
2020. jún. 29. 10:07
 2/69 anonim ***** válasza:
81%

Mert mindenkitől elvárják, hogy szaporodjon. Anyukának kell az unoka, környezetben mindenkin lóg a 2 gyerek, hát ne tűnjenek ki ők sem.

Vagy csak nem tudják mérlegelni, hogy mikre képesek és csak úgy belevágnak.

2020. jún. 29. 10:08
 3/69 A kérdező kommentje:
Én a 90-es évekre gondoltam nem a mostani CSOK-os dologra, de ez is egy vicc
2020. jún. 29. 10:10
 4/69 anonim ***** válasza:
69%

Nem gondolnak bele mivel jár,

Engednek mások elvarásainak

Na meg a legalja aki csak azért vállal mert úgy megkapja a csok-ot..

Nem leszolni szeretném őket, sőt aki akar gyereket és sikerül ha teheti minden kedvezményt használjon ki, de ne azért szuljenek, hogy kapjanak kedvezményt..

2020. jún. 29. 10:11
 5/69 anonim ***** válasza:
23%
Napi provokáló kérdés.
2020. jún. 29. 10:18
 6/69 anonim ***** válasza:
64%

Az én szüleim is szegények voltak.

De örülök neki, hogy vállaltak :) Különben nem lennék.

Nekem jobb életem lett, mint nekik. Támogatni nem tudtak anyagilag. De jó családunk volt/van. Szép gyerekkorom volt. Annak ellenére, hogy nem sok mindenünk volt. De a '90-es években ez pont nem is számított annyira, mint manapság.

Jól tanultam, jó munkám lett.

Ha csak a jómódúak vállalnának gyereket, akkor már rég kihaltunk volna :)

2020. jún. 29. 10:20
 7/69 anonim ***** válasza:
64%

Sokszor pont a túlzott szeretet és anyagi háttér csinál kis szörnyet a gyerekből, látunk azért példákat erre is.

Nem mondom, hogy nem kell pénz egy gyerek felneveléséhez, de azért én sokszor már túlzásnak érzem, hogy sokan mit gondolnak, minek KELL meglennie feltétlenül, mire jön az első gyerek. Egy gyereknek elsősorban szeretetre van szüksége és biztonságra, ehhez nem kellenek vagyonok.

Az idegbetegek mások, nekik tényleg nem szabadna bevállalni..

2020. jún. 29. 10:47
 8/69 anonim ***** válasza:
64%

Társadalmi elvárás, ha nem is az akkor az ösztönök.

Én sem akarok gyereket, örülök ha én kihúzom valahogy ezt az életet úgy, hogy meg tudjak élni. A spórolt pénzem nem sok mindenre elég.

2020. jún. 29. 10:54
 9/69 anonim ***** válasza:
42%
"Én nem akarok soha gyereket ..." Ök meg IGEN! Te elvárod, hogy a döntésedet tiszteletben tartsák? Képzeld ök is!
2020. jún. 29. 10:55
 10/69 anonim ***** válasza:
88%
Mert az emberek 90%-ában ez a normális. Nyugi én sem szeretnék, őszintén nem vágyom rá. Vannak olyan emberek akiknek csak azért lesz gyerekük mert a szüleik vagy a többi családtagjuk gyereket akar (ismerek ilyen családot akiknél ilyen helyzet van). De őszintén nemtudom, hogy az idegbeteg emberek miért vállalnak gyereket. Mert a szegények még oké, hogy mostmár van CSOK meg minden de ilyen nem volt régen és akkor kint ült az utcán egy egész család.
2020. jún. 29. 10:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!