Mit tegyek,ha a lányom füvet tart itthon?
Egy ideje rossz lelkiállapotban van , kipróbál mindent, pár hete már itthon is folyamatosan van anyag mert múltkor megtaláltam.
Mit lehet csinálni?
A speed, az amfetamin már komolyabb cucc... Főleg, hogy amit az utcán kapni tele van szeméttel.
És az már függőséget is okoz... Az már olyan káros mint a pálinka.
A fűvel, azzal nincs semmi probléma.
Már nagyon legalizálni kéne itt is...
A legártalmatlanabb "drog".
Szerintem a lánynak elvonó kéne, de valami jóféle.
Eltüntetném az összes drogot és elbeszélgetnék vele. Minél előbb fogd meg, mert ennél csak durvábbakat fog kipróbálni. Kérj fel szakembert is, hogy segítsen. Pénzt ne adj neki, és küld el dolgozni.
Nem értem a sok "rúgd ki" hozzászólást. A saját lányod, csak megpróbálsz tenni valamit, ilyenkor az embert az se érdekli hogy sittre vághatják miatta.
23
Nincs feljentési kötelezettséged közeli hozzátartozóddal szemben.
Ha kipróbál mindent, akkor valószínűleg nem csak fű van otthon, vagy ha most még igen, az nem sokáig marad így.
Az egy dolog, hogy füvezik, de én nem hagynám, hogy valaki a lakásomban illegális cuccokat tartson.
Lekváros buktát feltéve, hogy szereti.
Az anonim válaszolókkal pedig nem kell foglalkozni, most a kijárási korlátozások miatt hemzseg tőlük az oldal, egyébként valamennyien anonim drogfogyasztók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!