Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek,ha a lányom füvet...

Mit tegyek,ha a lányom füvet tart itthon?

Figyelt kérdés

Egy ideje rossz lelkiállapotban van , kipróbál mindent, pár hete már itthon is folyamatosan van anyag mert múltkor megtaláltam.

Mit lehet csinálni?

2020. jún. 5. 15:05
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
49%
#19 +1
2020. jún. 5. 15:51
 22/41 anonim ***** válasza:
58%

A speed, az amfetamin már komolyabb cucc... Főleg, hogy amit az utcán kapni tele van szeméttel.

És az már függőséget is okoz... Az már olyan káros mint a pálinka.

A fűvel, azzal nincs semmi probléma.

Már nagyon legalizálni kéne itt is...

A legártalmatlanabb "drog".

Szerintem a lánynak elvonó kéne, de valami jóféle.

2020. jún. 5. 16:14
 23/41 anonim ***** válasza:
26%
Ha tudsz róla, hogy drogokat tart otthon, és nem teszel semmit, akkor bűncselekményt pártolsz.
2020. jún. 5. 16:29
 24/41 anonim ***** válasza:
88%

Eltüntetném az összes drogot és elbeszélgetnék vele. Minél előbb fogd meg, mert ennél csak durvábbakat fog kipróbálni. Kérj fel szakembert is, hogy segítsen. Pénzt ne adj neki, és küld el dolgozni.

Nem értem a sok "rúgd ki" hozzászólást. A saját lányod, csak megpróbálsz tenni valamit, ilyenkor az embert az se érdekli hogy sittre vághatják miatta.

2020. jún. 5. 16:36
 25/41 anonim ***** válasza:
56%
Amíg a függőt otthon támogatják, addig nincs motivációja, hogy abbahagyja a drogozást-ivást. A nagy megértéssel csak megerősítik abban, hogy neki lehet.
2020. jún. 5. 16:39
 26/41 anonim ***** válasza:
86%

23

Nincs feljentési kötelezettséged közeli hozzátartozóddal szemben.

2020. jún. 5. 16:45
 27/41 anonim ***** válasza:
23%
Kötelezettsége nincs, de akkor is tény, hogy pártolja a bűncselekményt. Én nem tudnék azzal a tudattal élni, hogy bűncselekményt támogatok.
2020. jún. 5. 16:48
 28/41 anonim ***** válasza:
33%
Akik azt írják beszéld meg a lányoddal meg segíts neki blabla látszik sose éltek nap mint nap egy drogossal. Fogalmuk sincs róla, csak álszenteskednek, hogy majd a lelki duma segít. Addig volt a lányod amíg még nem nyúlt a cuccokhoz, most már drogos függő, az már nem a te lányod. Ki kell rakni és éljen úgy ahogy akar és nem tesz tönkre téged vagy mást a családból.
2020. jún. 5. 16:48
 29/41 anonim ***** válasza:
44%

Ha kipróbál mindent, akkor valószínűleg nem csak fű van otthon, vagy ha most még igen, az nem sokáig marad így.

Az egy dolog, hogy füvezik, de én nem hagynám, hogy valaki a lakásomban illegális cuccokat tartson.

2020. jún. 5. 16:50
 30/41 Balogh Vajk válasza:
29%

Lekváros buktát feltéve, hogy szereti.

Az anonim válaszolókkal pedig nem kell foglalkozni, most a kijárási korlátozások miatt hemzseg tőlük az oldal, egyébként valamennyien anonim drogfogyasztók.

2020. jún. 5. 16:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!