Apámnak semmi sem elég jó, csak a lecseszés megy itthon. Bővebben lent! Tanácsok? 25/L
Soha semmi sem jó neki. A szép szavakat nem ismeri, csak a lebaszást mindenért. De érdekes, a családon kívüli emberekkel, munkatársaival mindig vicceskedik, elpoénkodik, elbeszélget. Én még itthon lakom/anyagilag támogat apám, de köszönésen kívül jó 3-4 éve nem beszéltünk semmit. Ugyan így viselkedik a nővéremmel is, ő már nem lakik itthon, családja van, 2 diplomája, szuper munkahelye.
Én utolsó éves vagyok az orvosin. Mi kell még neki, ha ez sem jó?? Mégis hogy álljak hozzá egy ilyen emberhez?
25/L
Kissebbségi komplexusa van, töketlen kukeró, mert nem ért el semmi jelentősebbet az életben (vagy csak ő nem látja át és értkeli amit elért) és emiatt azt is félti amije van ezért lúzerkedik a kollegákkal, ha kell ha nem. a véleményed, hanem állandóan jópofi módba vagy melóba, dehát a magyar melósok 85%-a erre kényszerül a munkatársai előtt... Ettől "jó tagja" a csapatnak...
Szar lehet, ha nem vállalhatod
Otthon aztán kiokádja a sok feszkót, és ti vagytoka villámhárítók. Az előző válaszom kissé megkeveredett az egyik mondtat eleje a komment végére került :)
Előző voltam.
Egyáltalán nincs stresszes munkája. A munkatársaival való kommunikációt nem muszájból csinálja, sokszor össze szoktak ülni munkán kívül is iszogatni, bográcsozni.
Az életét úgy kell elképzelni, hogy minden óhaja-sóhaja teljesítve van. A ház patyolat, minden nap meleg étel az asztalon, az udvar/kert rendezett, háziállatok ellátva, anyám igazán kitesz magáért a munkája mellett, de senki sincs tisztelve ebben a házban. Szomorú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!