Csak azért mert szeretnék rendelni egy könyvet én vagyok itthon a közellenség. Mit kezdjek ezzel?
Nyilván szóba hozom itthon, mert anyámat ismerve ha megrendelem titokban, akkor elégeti, csak hogy neki legyen igaza. Most pedig hogy szóba hoztam el vagyok a közellenség, hogy haza akarom hozni a vírust.
Mit kezdjek vele, hogy észhez térjen végre?
Ismerös...
Próbálj meg online könyveker olvasni. Mást nem nagyon tudsz csinálni :/
Azt tudja anyukád hogy a vírus papíron 1 hét alatt BŐVEN megdöglik?
Megjön az áru, átveszed, félreteszitek valahova 1 hétig, ennyi.
De persze ha nagyon aggódik, akkor olvass online.
Kár, hogy anyukád sem az eszét használja. Sajnos nem tudsz mit tenni, ki vagy neki szolgáltatva.
Mondjuk annyit mondhatnál neki vásárolni se járjon, nagyon 'veszélyes'.
A ti családotokból senki nem jár el dolgozni?
Ha igen, ott nem találkozik másokkal?
Ezerszer akkora esély a fertőzésre, csak úgy mondom.
Persze ha anyukád ostoba, akkor hiába mondasz bármit is.
Szomszedotok van? Vagy osztalytarsad akinek a cimere rendelhetned? Vagy annyira kiskoru vagy hogy bankkartyaval nem is tudsz fizetni igaz? Hat ugy ez nehezen megoldhato (mert akkor lehetne az, hogy olyan valakihez szallitatni, aki el a konyv par napot pihen (virus a papiron kb 72 oranal kevesebb ideig birja ugyanjs kiszarad) es utana athozza neked ...bar akkor ezt se engedi majd anyad)
Tehat marad az, hogy 1. neten keresel olyan cikket, amiben leirjak kulonbozo nyagokon meddig marad eletben a koronavirus. 2. Megmhtatod anyudnak 3. Hozzateszed a csomagkuldo cegek futarjai mind maszkban es gu.ikesztyuben dolgoznak 4. Ha kiszallitanak a konyvet akkor csak letennetek kint az ajto melle 1 hetre es utana mar biztos biztonsagos kinyitni 5. ha nem tudjatok kint hagyni akkor a furduben vagy az anugy se steril budiban a foldre tennetek le egyhetre egy nejlonzacsiban es csak utana bo tanad ki.
Nekem vannak gyerekeim es parazok ettol a virustol, de rendeltem jatekokat es egy hasz alaton kivuli szobaban aszaltam erkezesutan a csomagot 2 napig. Alapbol feltetelezem maximum a mosta i csomagolast vegezheti veletlenul tunetmentes fertozott, de a gyartott jatekot ami plusz a sajat dobozaban van talan csak nem az elmult 4 hetben gyartottak le ...vagy ha igen akkor is mar elpusztultak rajta a virusok:-)). A gyerekeknek nagy szám volt, hogy izgulhattak meg ket napig es a csomagbontas igy eleve oriasi esemeny lett (kb. mintha a Mikulast vartak volna:-D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!