Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anyámék nem...

Mit tegyek, ha anyámék nem hagynak itthon és el akarnak kényszeríteni az unalmas nyaralásukra?

Figyelt kérdés

2 lehetőségem van:

- vagy elmegyek anyámékkal vagy tesómmal nyaralni

- vagy nagynénémékhez küldenek, de ott van a 2 idegesítő kisgyerek, akik az unokatesóim

16 vagyok, de nem engednek itthon maradni. Nem akarok velük menni, mert fürdős helyre mennénk és menstruálok, és 5 órás az odaút, kocsival mennénk és nem akarok undorító wc-kben cserélni. Meg alapból arról szól az egész, hogy anyám végigordítja az egész utat, a tesóm meg egész végig b.a.sztat, meg trollkodik, ahogy itthon is szokta.

A nagynénémnek meg van 2 idegesítő kölyke, akiket utálok, mert 2 perc nyugtom nincs tőlük. Állandóan rajtam lógnának.

2 éjszakáról és 3 napról lenne szó. Holnap indulnánk, de én nem akarok menni. Bármit mondok, nem hagynak itthon. Gyűlölöm őket már.

2020. máj. 29. 18:00
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
84%
Barátaid vannak ahol héderelhetsz?
2020. máj. 29. 18:04
 2/70 A kérdező kommentje:
Nem, eléggé zárkózott vagyok.
2020. máj. 29. 18:05
 3/70 anonim ***** válasza:
45%
Én egyszer mentem el velük külföldre úgy hogy nem akartam, de gondoltam nagy baj nem történhet, még sose voltam ott, el leszek valahogy. Életem legxarabb döntése volt. Veszekedessel, idegeskedéssel, sírással, nekem még panikrohammal is karöltve telt. Ha tudod hogy nem bírod velük, és balhésak, csak utasítsd el, nem tudszkolhatnak be a kocsiba.
2020. máj. 29. 18:07
 4/70 A kérdező kommentje:
De elküldhetnek nagynénémhez, akinek ott a két idegesítő kölyke.
2020. máj. 29. 18:09
 5/70 anonim ***** válasza:
90%
Hát én a nyaralást választanám...És szólnék anyámnak hogy piros napok vannak, gázos lenne az utazás.
2020. máj. 29. 18:41
 6/70 lordpenis ***** válasza:
35%
rá akarnak kényszeríteni vagy elakarnak vinni. ne keverjétek már az igekötőket.
2020. máj. 29. 18:43
 7/70 lordpenis ***** válasza:
63%
Nem értem miért nem maradhatsz otthon. Láthatóan nem közös családi nyaralás , csak "hosszú hétvége van, el kell menni valahova mindenkinek a családból még ha nem is akar". Nem hiszem, hogy felfordítanád a házat , de nyilván vannak igényeid egyedül lenni kicsit ebben a korban már.
2020. máj. 29. 18:46
 8/70 anonim ***** válasza:
67%
#7: Azért, mert ha neadjisten mégis történik valami, a szülőt veszik elő hivatalból.
2020. máj. 29. 18:51
 9/70 anonim ***** válasza:
54%
Úristen, de szar életed van: Nyaralni vinnének, mikor otthon is ülhetnél begubózva, barátok nélkül. De sajnállak.
2020. máj. 29. 19:09
 10/70 anonim ***** válasza:
63%

És ha nem mész akkor hajadnal fogva rancigalnak el? Nem 6 éves vagy hanem 16

Tudod ki menne

És kedves 9es képzeld nem mindenkinek olyan nagy öröm egy nyaralas

Főleg hogy megvan a kerdezonek

Így én se mennék az biztos

Valaki élvezi a magányt és az egyedüllét képzeld :)

2020. máj. 29. 19:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!