Mit tegyek,ha a lányom füvet tart itthon?
Egy ideje rossz lelkiállapotban van , kipróbál mindent, pár hete már itthon is folyamatosan van anyag mert múltkor megtaláltam.
Mit lehet csinálni?
De a saját lányomat mégse tehetem ki a lakásból?
Még ha dolgozna, de 2 hónapja kirúgták a vírus miatt, szerintem az tette be a kaput teljesen mert azóta még rosszabb a helyzet.
Mekkora mennyiség? Saját használatra szánt minimális tételt nem büntet a törvény.
Egyébként nincs nagy gond a fűvel, sokfelé teljesen legális, jobb, mint az alkohol.
Te jó ég, a sok tudatlan börtönt prognosztizál mindjettejükre (feltételezem) pár nap fű miatt...
Tisztában vagytok vele, hogy miről beszéltek? Egy élvezeti cikkről, aminek a birtoklását kis tételben a törvény sem bünteti, sok országban pedig egyenesen legális, hiszen - ellentétben az alkohollal - nem dönt nyomorba családokat.
RÚGD KI!
Előbb - utóbb elfogy a lóvéja. Lopni fog, oda hordja a drogos, féreg haverjait, ...
ÉN, simán ütném, majd miután kiürült belőle a cucc, dönthetne. A seregbe megy, vagy a híd alá.
Mi ez a sok rúgd ki ?
Inkabb beszelj vele, segits a gondjan, halgasd meg !
A csalad erre való, nem azonnal szelnek ereszteni a gyereket !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!