Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek,ha a lányom füvet...

Mit tegyek,ha a lányom füvet tart itthon?

Figyelt kérdés

Egy ideje rossz lelkiállapotban van , kipróbál mindent, pár hete már itthon is folyamatosan van anyag mert múltkor megtaláltam.

Mit lehet csinálni?

2020. jún. 5. 15:05
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
71%

ma 15.21-nek

" ellentétben az alkohollal - nem dönt nyomorba családokat."

Nagyon is sok családod nyomorba dönt.

Külföldön élek, és balesetei helyszínelőkként dolgozom. Napi szinten megyünk ki balesetekhez, főleg autóbalesetekhez. A balesetek 90%- ban mindig az a fél a hibás aki bevolt fűvezve. Volt, hogy még én is rosszul lettem a fű szgaától annyira bevolt nyomva a vétles sofőr. Persze mind mentegetőzött, meg jött azzal, hogy csak 1 szálat szívott. De ez nem igaz. A szemük is véres hajszálerekkel dúsítva, és nem képesek felfogni, hogy a reakcióidejük nagyon lassú. Gyilkológép mindenki aki fűvezve vezet.

Ugyanolyan drogos az aki fűvezik mint aki heroint szúr.

Én tuti kidobnám a fűvet, és közölném a lányommal, hogy vagy elfogadja a segítségemet, és elmegyünk egy elvonóba, vagy pakolja a cuccát, és menjen.

2020. jún. 5. 15:32
 12/41 anonim ***** válasza:
83%
Kidobod. Mármint a füvet.
2020. jún. 5. 15:33
 13/41 anonim ***** válasza:
2%

10, ha lenne normális család, akkor nem ez lenne szerinte a megoldás.

Anyuka is több hete tudja, hogy szív, most ágyak, a gyakorin.

2020. jún. 5. 15:33
 14/41 anonim ***** válasza:
32%
Lehúznám előtte a wécén, utána elbeszélgetnénk, hogy hová is tart az élete.
2020. jún. 5. 15:34
 15/41 anonim ***** válasza:
70%
Mindenképp szólj neki, hogy megtaláltad, és a te házadban ez nem megengedett. Aztán ha füvezni akar megy, ahol engedik neki, vagy kidobja és ráhagyja,és felnőttként néz szembe a nehézségekkel, nem drogosként.
2020. jún. 5. 15:35
 16/41 A kérdező kommentje:
Haverokat nem hoz, mert az egyetlen barátnője is elpártolt mellőle amikor speedezett.
2020. jún. 5. 15:36
 17/41 Savlekotő ***** válasza:
100%

Én nem értem 20 éves,lelkileg romokban otthon nyíltan füvezik.. 20 éves ide el kell jutni eddig hol a vérbe volt a családi háttere. Úgy kérdezem,hogy munkám során tapasztalom hogy 80%ban a családnak akkor tűnik fel a baj mikor már a szemüket is kitolja..

70F

2020. jún. 5. 15:38
 18/41 anonim ***** válasza:
24%

Ja, speedezett is?

Akkor pláne kivágnám, majd elgondolkodnék, hogy miért nem vertem el, mint a lovat, amikor első ízben rajta kapta.

2020. jún. 5. 15:43
 19/41 anonim ***** válasza:
60%
Úristen... persze a verés meg a lakásból való kidobás megoldja annak a szerencsétlen gyereknek a gondjait. Segíteni kell neki, mert itt nem a fűvel, hanem a lelki állapotával van a baj. Mivel rosszul érzi magát a bőrében, ihatna is vagy nyugtatózhatna, akkor se lenne jobb. El kéne vele higgadtan beszélgetni, hogy mik a tervei az életben, mit szeretne csinálni, hogy tudnál neki segíteni. Esetleg nyitott lenne-e pszichológusra, ha ténylegesen drogozik akkor elterelésre. Itt mindenki úgy neveli a gyerekét (tisztelet a kivételnek), hogyha az padlón van és nem látja a kiutat, akkor mehet a híd alá vagy mi?
2020. jún. 5. 15:48
 20/41 anonim ***** válasza:
73%

Speed, fű? 20 évesen, vagy akárhány évesen?

Nem akarok pálcát törni mások felett, én is megjártam a poklok poklát, de sosem nyúltam emiatt semmi alkoholhoz, droghoz, fűhöz. Nem ez a megoldás! A kérdés itt az, a lányod miért érezte azt, hogy inkább füvezik, mint sem megbeszélje a problémáit veled és segítséget kérjen?

A füvet tüntesd el, és beszélj a lányoddal. Segíts neki helyre állni. Ha vmi komoly lelki gondja van, akkor esetleg egy jó pszichológust keressetek neki.

2020. jún. 5. 15:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!