Mit tegyek,ha a lányom füvet tart itthon?
Egy ideje rossz lelkiállapotban van , kipróbál mindent, pár hete már itthon is folyamatosan van anyag mert múltkor megtaláltam.
Mit lehet csinálni?

ma 15.21-nek
" ellentétben az alkohollal - nem dönt nyomorba családokat."
Nagyon is sok családod nyomorba dönt.
Külföldön élek, és balesetei helyszínelőkként dolgozom. Napi szinten megyünk ki balesetekhez, főleg autóbalesetekhez. A balesetek 90%- ban mindig az a fél a hibás aki bevolt fűvezve. Volt, hogy még én is rosszul lettem a fű szgaától annyira bevolt nyomva a vétles sofőr. Persze mind mentegetőzött, meg jött azzal, hogy csak 1 szálat szívott. De ez nem igaz. A szemük is véres hajszálerekkel dúsítva, és nem képesek felfogni, hogy a reakcióidejük nagyon lassú. Gyilkológép mindenki aki fűvezve vezet.
Ugyanolyan drogos az aki fűvezik mint aki heroint szúr.
Én tuti kidobnám a fűvet, és közölném a lányommal, hogy vagy elfogadja a segítségemet, és elmegyünk egy elvonóba, vagy pakolja a cuccát, és menjen.

10, ha lenne normális család, akkor nem ez lenne szerinte a megoldás.
Anyuka is több hete tudja, hogy szív, most ágyak, a gyakorin.

Én nem értem 20 éves,lelkileg romokban otthon nyíltan füvezik.. 20 éves ide el kell jutni eddig hol a vérbe volt a családi háttere. Úgy kérdezem,hogy munkám során tapasztalom hogy 80%ban a családnak akkor tűnik fel a baj mikor már a szemüket is kitolja..
70F

Ja, speedezett is?
Akkor pláne kivágnám, majd elgondolkodnék, hogy miért nem vertem el, mint a lovat, amikor első ízben rajta kapta.

Speed, fű? 20 évesen, vagy akárhány évesen?
Nem akarok pálcát törni mások felett, én is megjártam a poklok poklát, de sosem nyúltam emiatt semmi alkoholhoz, droghoz, fűhöz. Nem ez a megoldás! A kérdés itt az, a lányod miért érezte azt, hogy inkább füvezik, mint sem megbeszélje a problémáit veled és segítséget kérjen?
A füvet tüntesd el, és beszélj a lányoddal. Segíts neki helyre állni. Ha vmi komoly lelki gondja van, akkor esetleg egy jó pszichológust keressetek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!