Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit rontottam el??mit tegyek??

Mit rontottam el??mit tegyek??

Figyelt kérdés
az apukámnak tegnap elvittem a ballagásomra a meghívókat és azt mondta rám hogy majom meg hogy én se szakadtam meg (nem tudom mire értette) meg hogy dagadt vagyok holott én vettem a fáradságot 3 év után hogy elmentem hozzá ő meg még a telefont se emeli fel mikor hívom meg kinyomja és utána ott hagytam hazajöttem sírva anyám fölhívta privát számon és közölte vele amit én mondtam az előbb és annyit mondott hogy boccs és rányomta a telefont
2020. jún. 2. 15:22
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

A pszichológus xar volt. Mond el egy következőnek ezt az esetet és azt, hogy hogyan éreztél a helyzet iránt. Pl önelvárások, önhibáztatás, stb, mindjárt nem fogják azt mondani, hogy minden rendben van.

UI: Nincs olyan ember, akivel minden rendben van.

2020. jún. 12. 17:46
 32/32 anonim ***** válasza:

Édesem, semmit nem rontottál el. Apad egy phasz!!! Ennyi!

Nem kell vele foglalkozni, had tocsogjon az önsajnálatban és haljon meg úgy ahogy élni akart. Egyedül a mocskában.

2020. jún. 13. 09:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!