Mit rontottam el??mit tegyek??
Rosszul ítélted meg a viszonyodat az apukáddal. Sajnos nem mindenki alkalmas szülőnek, illetve nem is lehet mindenkivel jóban lenni, főleg ha semmi szándék nincsen erre a másikban...
3 éve nem keres, nem kell ezt a dolgot erőltetni.
A lényeg, hogy ne bántsd magad miatta. Ez nem a te hibád. Vedd úgy, hogy ő már eltávozott az életedből.
Nem kell ragaszkodni, egy ilyen emberhez aki szülőnek nem mondható.
Szeresd anyud, mert miatta nem kell egy ilyen barom mellett szenvedned.
Örülj neki,ha N megy el, N éget le.
Én is csak azt tudom javasolni mint az előttem lévők.
Ne bántsd a saját lelkedet feleslegesen ilyen emberekkel.
Vedd úgy hogy szülőként megbukott, nem érdemli meg hogy láthasson vagy részt vehessen az életed fontosabb eseményein.
Remélem jól alakul a ballagásod :)
Addig kínzod magad vele, amíg szeretnéd. Keress rá a nárcisztikus személyiségzavarra. Ő egy erősen extrém eset.
A vége az lesz, hogy feladod és kitíltod az életedből. A kérdés nem ez, hogy ez lesz-e. Ezt fogod tenni. A kérdés hogy mikor, és mennyit kínzod még általa magad, mielőtt végleg felébredsz az illúzióidból.
Ismétlem keress rá a nárcizmusra, és rájössz, hogy ő csak egy fosgombóc, ami károsítja a körülötte élőket.
Van külön csoport olyanokra mint te, akik erős áldozatai lettek egy nárcisztikus személyiségzavarban "szenvedő" "embernek".
Sok erőt kívok, és mihamarabbi észhez kapást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!