Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit rontottam el??mit tegyek??

Mit rontottam el??mit tegyek??

Figyelt kérdés
az apukámnak tegnap elvittem a ballagásomra a meghívókat és azt mondta rám hogy majom meg hogy én se szakadtam meg (nem tudom mire értette) meg hogy dagadt vagyok holott én vettem a fáradságot 3 év után hogy elmentem hozzá ő meg még a telefont se emeli fel mikor hívom meg kinyomja és utána ott hagytam hazajöttem sírva anyám fölhívta privát számon és közölte vele amit én mondtam az előbb és annyit mondott hogy boccs és rányomta a telefont
2020. jún. 2. 15:22
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Nem rontottál el Te semmit. Az egyetlen amit tehetsz, hogy szarsz ra magasrol... az enyém se jött el a ballagásomra
2020. jún. 4. 18:31
 22/32 anonim ***** válasza:
Itt te nem rontottál el semmit, apád egy seggfej,ennyi...
2020. jún. 5. 02:31
 23/32 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat már amelyik normális volt így legalább tudom hogy nem rontottam el semmit bár ígyis bánt belül de mindegy
2020. jún. 5. 08:32
 24/32 anonim válasza:
Szerintem az ilyen ember nem nevezhető apának.
2020. jún. 5. 11:37
 25/32 anonim ***** válasza:

9

Red Vixen; és ebből, amennyit a kérdező írt, mégis, hogyan sikerült ezt a diagnózist felállítani?

2020. jún. 10. 23:54
 26/32 anonim ***** válasza:

"én vettem a fáradságot 3 év után", az mit jelent? Nem is fizetett gyerektartást, és nem is mentél a kötelező láthatásra?

És miért meghívókat, szóval többet? Kettéosztották a szüleid a gyerekeket, te az anyukáddal, a testvéred az apukáddal él?

Nehéz a helyzetet elképzelni, ha nem részletezed.

2020. jún. 11. 00:00
 27/32 A kérdező kommentje:
Nem fizetett gyerektartást meg nem is akar
2020. jún. 11. 11:30
 28/32 A kérdező kommentje:
Igen mivel tatáméknál van és nekik is külön meghívót adtam
2020. jún. 11. 11:31
 29/32 A kérdező kommentje:
Mindannyian anyummal vagyunk
2020. jún. 11. 11:32
 30/32 anonim ***** válasza:

Hát, akkor én az együtt élő családtagoknak egy meghívót adtam volna, és külön apukádnak nem.

De már késő, nyertél egy tapasztalatot.

2020. jún. 11. 15:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!