Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit rontottam el??mit tegyek??

Mit rontottam el??mit tegyek??

Figyelt kérdés
az apukámnak tegnap elvittem a ballagásomra a meghívókat és azt mondta rám hogy majom meg hogy én se szakadtam meg (nem tudom mire értette) meg hogy dagadt vagyok holott én vettem a fáradságot 3 év után hogy elmentem hozzá ő meg még a telefont se emeli fel mikor hívom meg kinyomja és utána ott hagytam hazajöttem sírva anyám fölhívta privát számon és közölte vele amit én mondtam az előbb és annyit mondott hogy boccs és rányomta a telefont
2020. jún. 2. 15:22
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Te semmit nem rontottál el. Alkalmatlan apának, ennyi. Nem kell vele foglalkozni, többé te se emelj rá telefont, illetve te se nyomd le a kilincsét.
2020. jún. 2. 17:45
 12/32 anonim ***** válasza:
80%

Pedig Red Vixen megint jót írt.

Csak te nem érted.

Ha ertened, tudnád a választ.

Én pont egy narcisztikus pszichopata mellett élek.

Én tudom miről beszél RV.

Bocs a roviditesert

2020. jún. 2. 18:16
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz vele. Szerintem is törődjél anyáddal. Ha nem akar látni téged apád akkor ne is menj el hozzá. És foglalkozz minél több anyukáddal. Én a helyedben anyát választanám.

:)

2020. jún. 2. 18:23
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Jaj kicsi lány, nem érdemel tőled egy fikarcnyi figyelmet sem az az ember.

Neked viszont igen jót tenne, ha szakszerű, pszichológiai segítséget kapnál.

Nem elsősorban az apáddal kapcsolatos jövőbeli bármilyen kontakt (reméljük, nem lesz ilyen) miatt, hanem mert a TE jövőbeli kapcsolataidat, kötődési mintáidat, önértékelésedet - szóval mindent, ami számít - befolyásolhatja negatív irányba az ő végtelenül undorító, önző és minősíthetetlen viselkedése.

2020. jún. 2. 18:31
 15/32 anonim ***** válasza:
78%
"you can't choose your father, but you can always choose your daddy" ;)
2020. jún. 2. 18:46
 16/32 A kérdező kommentje:
értelek titeket de én nekem nincs szükségem pszihológusra értsetek meg már voltam pszihológusnál de azt mondta hogy minden rendben van velem
2020. jún. 2. 19:09
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Jó akkor a kérdésedre a válasz, hogy mit tegyél.

Semmit, sz@rd le magadsól.

2020. jún. 2. 20:00
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Hoppá. Bocs, " És foglalkozz minél többször anyukáddal " ezt akartam írni.

Remélem azért nincsen komolyabb baj.

2020. jún. 2. 20:02
 19/32 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm
2020. jún. 3. 13:59
 20/32 anonim ***** válasza:
0%
10#, oh sajnálom. Akkor mi? Fogalmazd meg nekünk valahogy.
2020. jún. 4. 10:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!