Kinek a kérése fontosabb a gyerekünké vagy a párunké?
Figyelt kérdés
Párom akivel együtt élek nagyon megbántott. Gyereke aki már bőven nagykorú olyasmit kért tőle amivel nekem bánatot okozott. Igaz ezt csak párom tudja, és pont ez a problémám. Ennek ellenére teljesítette gyereke kívánságát hogy az nekem rossz volt. Szerintetek páromnak kihez kellet volna igazodnia? Külön élő gyerekéhez, vagy hozzám akivel együtt él?2020. ápr. 22. 20:07
41/48 anonim válasza:
Ahogy a kérdező párjának a felnőtt gyereke se a világ közepe. Abba senki nem gondol bele hogy esetleg a gyereke az elkényeztetett hisztis felnőtt aki direkt ki akart szúrni a kérdezővel? Én speciel sose kérnék olyat Anyámtól amivel kiszúrnék a párjával, én is élem a saját életem és azt szeretném ha ők is boldogok lennének
42/48 anonim válasza:
41!
"Gyereke aki már bőven nagykorú olyasmit kért tőle amivel nekem bánatot okozott. Igaz ezt csak párom tudja,..."
IGAZ EZT CSAK A PÁROM TUDJA. Magyaran a gyerek nem.
43/48 anonim válasza:
Akkor a párja a hunyó a sztoriban, lehet a gyereke is tudott volna róla akkor nem kért volna ilyet
44/48 anonim válasza:
Jaj, persze, a párja a bunkó, aki nem tudja eldönteni, hogy melyik kezébe harapjon, mert lehet, hogy a gyerek is meg lenne ám bántva, ha nemet mond. És még csak nem is tudja, hogy a kérdezőnek rosszul esett. Tessék felnőni, elég nagylány vagy már szerintem.
45/48 anonim válasza:
Amíg a kérdezö nem írja meg, mi volt a probléma, addig nem érdemes szidni a párját. Márcsak azért sem, mert szemmel láthatóan azért nem válaszol erre, mert tudja, hogy nem jogos a hisztije.
46/48 anonim válasza:
Na mondjuk ezt sose értettem mikor valaki feltesz egy kérdést aztán eltűnik
47/48 anonim válasza:
De mit szeretnel es milyen szinten befolyasol ez teged? Egyfajta onigazolast? Neked kell eldonteni a tovabbiakat, mas nem tudja helyetted. Vagy tudod toleralni a dolgot, vagy nem. Er-e az egesz annyit, hogy problemat csinalj belole magadnak? Valamiert ugy erzed most, hogy az elettarsad elarult es cserbenhagyott. Ez pedig eleg necces es sokkolo elmeny. Itt valami komolyabb dolog tortent. Megingott a prioritasi sorrend. Az a lenyeges kerdes, hogy neked ebbol lett-e valamilyen karod?
48/48 anonim válasza:
Szerintem a kérdező már nem is fog válaszolni sajnos megesik az ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!