Szerintetek milyen anya az ilyen akinek minden és mindenki fontosabb a gyerekénél?
Sokat vagyok barátoméknál és általában hétvégén megyünk hozzánk. Nos így volt ez kb 2-3 hete is, megbeszéltük édesanyámmal, hogy akkor szombaton megyünk, gondoltam felhívom azért pénteken hogy akkor másnap megyünk, erre közli hogy elutaznak 3 napra úgyhogy ne menjünk. Megbeszéltük hogy hétfőn délelőtt elmegyünk munka előtt pár órára, na erre felhív hogy ne menjünk mert neki vendége lesz, na itt már kezdtem ideges lenni, hogy nem igaz hogy nem vagyok neki egy kicsit sem fontos, de végül lenyugodtam. Jött a következő hétvége tudta, hogy vasárnap akarunk menni, erre szombaton hív hogy ő előbb eljött a munkából de vasárnap sokáig lesz úgyhogy ne menjünk..na itt volt az a pont hogy azt éreztem, hogy lesz*arom és nem fog érdekelni ha minden és mindenki fontosabb mint a saját lánya. Azt hittem már lejjebb nem süllyedhet, de tegnap ismét felidegesített. Végeztem a munkában indulok haza nézem a telefont írt sms-t hogy ne menjek haza mert nincs egyedül, majd csak később menjek. Úgy voltam vele, hogy ő amúgyse dolgozott én meg dolgoztam akkor nehogy már még parancsolgasson, meg ilyen melegben nem fogok sétálgatni. Haza is mentem, ahogy nyitottam a kaput szaladt ki, hogy a volt főnöke van nálunk mert azt szeretné, hogy vissza menjen dolgozni. Nem értettem, hogy minek hazudni, na meg a volt főnök előtt nem fürdőruhában kéne szaladgálni, a helyzet is egyértelmű volt,hogy nem azért ment hogy menjen vissza a régi helyére..
Elég szomorú, hogy egy ilyen férfi is fontosabb mint én..
Sajnos vannak ilyen szulok.Nem tudsz azon valtoztatni,hogy O az anyad
Nekem az alabbi hozzaallas segitett:
Egyszeruen ugy nezek ra,hogy barmilyen gyereke lenne,O igy viselkedne,ennyire ertekelne.
Masok meg a hulyegyerekeiket(mar bocsanat)ajnarozzak mindenben,olyanokat,akik a kisujjukat sem mozditjak...
Eld az eletedet ugy,ahogy maximalisan kitellik toled,es teljesits a maximumofon,ne hagyd,hogy hasson rad es lehuzzon erzelmileg,az altal meg minden teren.
De a helyedben ezek utan nem keresnem.Majd jelentkezik,ha leesik neki.De az ilyennek sltalaban mindig s masik a hibas.
Akkor meg sz..rd le.
Legjobb amiket tehetsz.
Tok jo,hogy mindig a gyerek a hibas.Azert milyen mar,hogy X edik alkalommal tolja a talalkozot? Egy embernek erzesei is vannak.En 10evig voltam tolerans az enyemmel.Hiba volt.Csak a draga idom energiam amit ertelmes dolgokra tudtam volna forditani meg inkabb,egeszsegem ment ra a gyokerkedesere.Nem kotelezo a gyereknek a szulo nem megfelelo viselkedeset toleralni,ugyanis a szulonek senki nem tart fegyvert a fejehez,hogy ne viselkedhetne maskepp.
Aztan a lelki karokra csak ramegy az ember eletminosege.
Olyan természetes a mai fiataloknak, hogy mindig mindenki hozzájuk igazodik.
Ilyen melegben nem fogok sétálni, s ne hogy már parancsolgasson.. Írtad.
De te oarancsolgathatsz neki. Élni sem hagyod. Te csak foglalkozz magaddal, s a pároddal. Ő is azt tenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!