Mit tehetett ez az anya?
.....akinek a 18 éves lánya ezt mondta:
utállak, gyűlöllek, undorító vagy és a lelked a pokolban égjen.
Milyen szörnyűséget?
Tudod az én lányom mit mondott egyszer 6 évesen? Nem szeretlek, én nem ilyen családot akartam, várcsak ne ide születtem volna.
Hisztirohamot kapott, mert nem legózhatott tovább, menni kellett fogatmosni.
Egy hormontúltengéses tini mond még cifrábbakat is. Az, hogy régen ilyet nem lehetett, a túl poroszos nevelés miatt volt, de ugyanezeket gondolták hirtelen haragjukban.
Nem mondott semmi konkrétat. Nem tudom túltenni magam rajta. Elmondtam, hogy összetört ezzel.
Évek teltek el azóta, de soha nem kért bocsánatot.
Most már végzett a tanulmányaival, felnőtt, van stabilnak tűnő kapcsolata.
Úgy érzem, most már nyugodtan eltűnhetek az életéből.
Azért köszönöm az eddigi kommenteket! Megmosolyogtattak!:)
Tegyük fel, hogy a tesójával mindig kivételezzek, őt érzelmileg elhanyagolták, a tanulmányait nem támogatták, de abban mégis sikeres. A lány kapott egy ígéretet, hogy valami kis pénzt kap, atőke 15%-át, hogy beindítson egy üzletet, ami az álma. Ehelyett a bátyja kapott motort a BSc-je végén.
A lány sérelmezte, hogy az anyja sosem állt ki mellette, sőt, tagadja, hogy az apja 2 évvel ezelőttig molesztálta volna.
A lány a szerelmével összeveszett. A srácot a lány anyja sosem kedvelte. A s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!