Hová rejtsem a naplóm?
Ha anyám egy szobában lakom velem ..... Szóval ezek a helyek kizárva
Szekrény
Párnahuzat
Arra gondoltam hogy az ágyba mivel felnyithatós nappaliba van és ha de gondoljatok egy felfele 7 centis naplóra
Rakd a konyhában az evőeszközös fiók aljába, ott szokott lenni egy külön lapos műanyag cucc, külön rekeszekkel a kanálnak-késnek-villának, na, az alatt szerintem senkinek nem jutna eszébe nézni.
De nyugi, ha a naplóban is úgy írsz, mint itt, akkor úgyse olvassa el senki.
Jezus, nyugi vaaaan. Nekem is feltunt, de nem eleg egy embernek leirni? Ne toljatok tul.
Kerdezo: vannak ilyen kis mini kulccsal zarhato naplok, vegyel egy olyat, es akkor nem kell eldugni.
Vagy vegyel egy kulccsal zarhato szefet es tedd bele a meglevo naplod.
Vaagy van ilyen toll, ami csak lila fenyre latszik.(mondjuk en ezt nem szeretem, de jo dolog amugy)
Nem ismerem a hazatokat, keress valami kis zegzugot, ha a fal mellett van az agy, csusztasd oda vagy akar ala. Iroasztalfiok? Tarthatod a taskadban is vagy az udvaron valami zart helyen.
Vagy kerd meg anyukadat, hogy ne olvassa el, mert neked fontos lenne ezt leirni, de nem szeretned, hogy lassa. Akar megigerheted neki, hogy majd nehany ev mulva megmutatod.
Tapasztalatból:
Ha anyukád tiszteli a privát szférádat, akkor mindegy, hogy hova rakod, ha pedig nem, akkor szintén teljesen mindegy, úgyis megtalálja.
Ha mégis próbálkoznál, ne a szobában dugd el, hanem egy másik helység ritkán bántott zugába.
Amúgy meg ez a 21. század, biztos vannak erre alkalmazások, de a legegyszerűbb, ha google drive-ra töltöd fel és onnan mindig kilépsz és jelszóval lépsz be, vagy veszel egy pendrive-ot és oda töltögeted, szintén egy jelszóval védett mappába.
Fúrd át, és tegyél rá egy lakatot. Ha számzárasat teszel rá, akkor még a kulcsot sem kell dugdosnod.
Vagy írd gépen, word dokumentum, jelszóval védve..
Egyébként meg nem hiszem, hogy ilyen borzalmas helyesírással bárki is naplót írna :-)
Aki elolvassa csak szenvedne :-D
Úristen emberek !!! 3 kérdésemre válaszoló moment van !!! Hihetetlen! Hányszor mondjak el eggyet ???
A kérdés eljutott a agyadig és 100000% hogy te is irtál már el dolgokat ugyhogy me itt oszd az észt egy ember leirta hogy rosszul irtam és veletek ellentétben én megértettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!