Kinek a kérése fontosabb a gyerekünké vagy a párunké?
Figyelt kérdés
Párom akivel együtt élek nagyon megbántott. Gyereke aki már bőven nagykorú olyasmit kért tőle amivel nekem bánatot okozott. Igaz ezt csak párom tudja, és pont ez a problémám. Ennek ellenére teljesítette gyereke kívánságát hogy az nekem rossz volt. Szerintetek páromnak kihez kellet volna igazodnia? Külön élő gyerekéhez, vagy hozzám akivel együtt él?
Mikor kié. Van amikor a gyerek az első, van amikor a partner. Konkrétumok nélkül nem lehet válaszolni.
2020. ápr. 23. 06:16
32/48 anonim válasza:
Miért nem akartad, hogy a gyerekével menjen?
Ha örömlányhoz mentek, akkor jogos, hogy nem akartad és megsértett.
Ha nem volt a találkozójukban olyan, amivel téged megaláz, akkor nem jogos a hiszti.
Miért nem bízol a párodban? Inkább az lenne itt a fontos kérdés.
Egyszer itt olvastam a gyk-n, hogy a kérdező kiakadt, hogy a párja el akar menni az exe temetésére. Onnantól kezdve semmin sem lepődöm meg.
Azért kíváncsi lennék mi az ami neked nagyon rossz.
2020. ápr. 23. 08:47
33/48 anonim válasza:
Kedves utolsó, amúgy mért is kellene az embernek elmennie az ex temetésére? Azért azt sokan elfelejtik, hogy bár az az illető a gyerekemnek az anyja, nekem kvázi senkim
2020. ápr. 23. 09:05
34/48 anonim válasza:
33!
Mondjuk azért, mert nem mindenki úgy válik el az extol, hogy kopkodnek egymásra? Ha pedig gyerek is van, akkor bizony életük végéig közük lesz egymáshoz és igenis el kell menni a temetésre, ha másért nem, azért, hogy a gyerekedet támogasd ebben a helyzetben,
2020. ápr. 23. 09:07
35/48 anonim válasza:
#33 miért ne mehetne el ha akar? Semmi beleszólásom abba, hogy ő mit érez helyesnek ebben a szituációban.
Mégha csúnya vége is lett a kapcsolatuknak, akkor is az ő döntése, hogy elmegy vagy sem.
De ez nem ide tartozik.
2020. ápr. 23. 09:15
36/48 anonim válasza:
Számomra érdekes ez a gyerek miatt közük lesz egymáshoz duma. Ezt általában azok a nők szajkózzák akik nincsenek túl az exükön vagy éppen ő a gyerek és nem tudja feldolgozni hogy anyuka meg apuka nem egy pár. Én akiket ismerek még a lány esküvőjén se volt ott Anyuka meg Apuka egyszerre, mert eztse ők se a gyerek nem akarta, pedig normális viszonyban maradtak, nem volt köpködés a másikra. De pl ismerek olyat is ahol a pici gyerek nem akarja hogy az anyja meg az apja beszéljenek egymással vagy bármi mert nincs közük egymáshoz. De aki annyira ragaszkodik hozzá hogy barátok maradjanak az exxel szerintem ott valami nincs rendben ágyban, ha van gyerek ha nincs
2020. ápr. 23. 09:54
37/48 anonim válasza:
agyban akart lenni
2020. ápr. 23. 09:55
38/48 anonim válasza:
Azbutolso, inkább ázok agyában nincs valami rendben, akik igy gondolkoznak, mint amit te leirtal.
2020. ápr. 23. 09:58
39/48 anonim válasza:
Utolsó: te vagy beteg agyban, ha ezt komolyan gondolod!
Mi az ex-szel jó 30 éve elváltunk, és sosem voltunk összeveszve. Kapcsolatot tartottunk éppen a gyerekek miatt és mindkettönknek természetes volt, hogy a ygerekeink esküvöjén mindketten ott vagyunk, az új (25 és 23 éve együtt) párunkkal.
Eszünkbe sem jutott volna, hogy ez azt jelenti egyes beteg emberek szerint, hogy nem vagyunk túl a kapcsolatunkon!
2020. ápr. 23. 10:03
40/48 anonim válasza:
Bocs, de így még mindig nem lehet eldönteni ebből, hogy most ez csak valami játszmázós hülye hiszti, vagy sem. Nekem azért elég gyanús, hogy a semmin toporzékolsz, mert nem írsz konkrétumot. Attól még érezheted magad megbántva, de hát ilyen az élet, szedd össze magad, mert nem te vagy a világ közepe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!