Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kinek a kérése fontosabb a...

Kinek a kérése fontosabb a gyerekünké vagy a párunké?

Figyelt kérdés
Párom akivel együtt élek nagyon megbántott. Gyereke aki már bőven nagykorú olyasmit kért tőle amivel nekem bánatot okozott. Igaz ezt csak párom tudja, és pont ez a problémám. Ennek ellenére teljesítette gyereke kívánságát hogy az nekem rossz volt. Szerintetek páromnak kihez kellet volna igazodnia? Külön élő gyerekéhez, vagy hozzám akivel együtt él?
2020. ápr. 22. 20:07
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
95%
Mi volt a kérés?
2020. ápr. 22. 20:10
 2/48 anonim ***** válasza:
22%
A párunké.
2020. ápr. 22. 20:12
 3/48 anonim ***** válasza:
97%
Így, hogy nem tudjuk, mi az a kérés, nehéz véleményt alkotni.
2020. ápr. 22. 20:13
 4/48 anonim ***** válasza:
95%
Azért nem árt tudni, hogy mi volt az a kérés.
2020. ápr. 22. 20:15
 5/48 anonim ***** válasza:
96%
Attól függ, miről van szó.
2020. ápr. 22. 20:24
 6/48 anonim ***** válasza:
43%
Nyilván a konkrét kéréstől függ, hogy jogos-e, hogy a gyerekének kedvezett, de általánosságban azt mondom, hogy a gyerek - bármilyen korú - fényévekkel megelőz mindenki mást.
2020. ápr. 22. 20:26
 7/48 anonim ***** válasza:
11%
Most a párod tart el, később a gyereked fog...nehéz ügy.
2020. ápr. 22. 20:29
 8/48 anonim ***** válasza:
75%

Mindig a gyerekem az első ez egyértelmű de természetesen vannak határok, tehát összeségében tényleg kérdés függő.

A saját pénzemen pl. veszek neki drágább dolgot, meghallgatom a párom, mérlegelek de nem o dönt.

Nyílvan külön éles esetén hacsak nincs valami égbekiáltó dolog láthatast nem mondanám el, ha program van jönne o is.

És meg ezer példát tudnék írni.

De értelem szeruen a párommal szemben nem tűrnem el a szemtelenseget, névtelenséget.

2020. ápr. 22. 20:30
 9/48 A kérdező kommentje:
Olyan időpontban és olyan helyre kellett mennie több napra ahova és amikor én semmiképp sem akartam hogy menjen,mégis megtette.Ez egy mélyen magán jellegű dolog,mindenesetre én határozottan kértem ne menjen.
2020. ápr. 22. 20:30
 10/48 anonim ***** válasza:
26%
Nekem a páromé, vele válaltuk egymást szabad akaratunkból.
2020. ápr. 22. 20:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!