Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kinek a kérése fontosabb a...

Kinek a kérése fontosabb a gyerekünké vagy a párunké?

Figyelt kérdés
Párom akivel együtt élek nagyon megbántott. Gyereke aki már bőven nagykorú olyasmit kért tőle amivel nekem bánatot okozott. Igaz ezt csak párom tudja, és pont ez a problémám. Ennek ellenére teljesítette gyereke kívánságát hogy az nekem rossz volt. Szerintetek páromnak kihez kellet volna igazodnia? Külön élő gyerekéhez, vagy hozzám akivel együtt él?
2020. ápr. 22. 20:07
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
69%
@33%: A gyereket az anyja és a vérszerinti apja tartja el. Unalmas már, amit itt művelsz.
2020. ápr. 22. 20:47
 22/48 anonim ***** válasza:
66%

"nekem bánatot okozott."

Hát szívem, ez a te egyéni szociális problémád. A lelki terror nagyon undorító dolog egy kapcsolatban. Ha velem szemben próbálkozna ilyesmivel a párom én is rácsapnám az ajtót. Ha nem illegális, nem veszélyes, nem veszélyezteti az anyagi biztonságotokat az adott dolog, akkor kívánj nekik jó szórakozást, a lelki bajaiddal meg keress fel egy pszichológust.

2020. ápr. 22. 20:56
 23/48 anonymousreview60 ***** válasza:
94%
Ez egy anonim oldal, írd ki a körülményeket!
2020. ápr. 22. 21:00
 24/48 anonim ***** válasza:
26%
A párodnak van igaza.
2020. ápr. 22. 21:07
 25/48 anonim ***** válasza:
74%
Annak, akinek jobban igazat adsz. Ne azon múljon, hogy melyikükkel milyen fajta kapcsolatban vagy! Nincs annál gusztustalanabb, mint csak azért pártolni valakit, mert a párom/gyerekem/testvérem/szomszédom/haverom, miközben amúgy rohadtul nem neki van igaza.
2020. ápr. 22. 21:16
 26/48 anonim ***** válasza:
86%

A párod gyerekének szüksége volt segítségre vagy wellness hétvégére mentek?

Én a gyerek szerepében megkérdeztem és megkértem anyámat, hogy segítsen ki minket pár napig (vigyázzon az unokájára, mert második gyerekünk érkezik, a meglévő ovist nincs kire bízni a szülés körüli napokban), eljött és otthon hagyta a párját. Akkor most gonosz vagyok? Mást kellett volna megkérnem? Azt gondolom, hogy nem volt túlzó a kérésem. Nálatok mi az oka?

2020. ápr. 22. 21:17
 27/48 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon rosszul tetted fel a kérdést. Nincs olyan, hogy mindig és minden esetben a párom vagy a gyerekem kérése a fontosabb. Az adott szituációtól függ, de ha azt nem írod le, akkor nem lehet válaszolni.
2020. ápr. 22. 21:31
 28/48 anonim ***** válasza:
20%
Normális kapcsolatban a párunk a legfontosabb személy az életünkben, de mivel manapság sokan már a kutyájukat is a párjuk elé helyezik, így nehéz megítélni a helyzetet
2020. ápr. 22. 21:36
 29/48 anonim ***** válasza:
58%

28as jol latja...sajnos.

Voltam hasonlo szituban. En is ugy erzem a parom fontosabb a gyerekemnel vagyis amig nem csinalt meg velem sok ilyet, amit bar homalyosan, de erthetoen felvazoltal, addig igy gondoltam. Termeszetesen ha a gyerekem beteg akkor o az elso, de ha mar felnott lesz, akkor mar ilyen esetben se feltetlenul rohanok hozza majd gyogyitgatni:-).

Alapvetoen, ha a gyermek kirepult mar a szuloi hazbol es mi a parunkkal eldegelunk, akkor a parunkat kellene az elso helyre helyezni. Termeszetesen sarkitva, de nyilvan kivetel lenne, ha pl. a gyerek sulyos autobalesetet szenved es be akar a szulo menni hozza a korhazba es ezert a parjaval tervezett szinhazat lemondja, vagy megszuletik az unoka es ot kei meg a gyerek, hogy jojjon segiteni 2 napra (mondjuk ez elore tervezheto valamilyen szinten igy nem kellene erdeket sertsen) stb.

2020. ápr. 23. 01:55
 30/48 anonim ***** válasza:
70%

Nem tudom, hogy egy anonim oldalon mi a fszért nem lehet egy kérdést úgy feltenni, hogy lehessen rá érdemben válaszolni.

Ha nem akartad, hogy a párod elmenjen a gyereke kérésére Disneylandbe, akkor nagyon fordítva ülsz te azon a bizonyos lovon. Kb. ezen a szinten van ez a kérdés. Amúgy meg: egy normális emberi lénynek a gyereke mindig fontosabb lesz, mint az éppen aktuális csaj, még akkor is, ha ez 3 éve is tart. Ha nem passzol, hagyd ott (most jön az a rész, hogy amúgy te tartod el õt meg stb.). Lehet lepontozni!

2020. ápr. 23. 02:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!