Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az állat fontosabb, mint a...

Az állat fontosabb, mint a szülők?

Figyelt kérdés

Van itt egy kérdés: https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__10003098-hog..

Számomra megdöbbentőek a válaszok, azaz, hogy sokan inkább egy állatot választanának, mint az idős szüleik segítését.

Ilyen beteg a világ?

2019. júl. 25. 14:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%
Nem az allatot valasztjak... 2 hetente 2 napot ott tolteni segiteni, takaritani, tarsasagot adni nem kis aldozat, plane, hogy a het tobbi napjan dolgoznak gondolom. Az ertheto, ha a kutyat nem engedik be a hazba, de a kerdezo felajanlotta, hogy a kazanhazban is lehetne a kutya, szerintem eleg nagy szivesseget tesz es sokat segit a szuleinek ahhoz, hogy ok is vallaljanak valami kompromisszumot...
2019. júl. 25. 14:49
 2/15 anonim ***** válasza:
98%
Miért lenne ez már beteg? Rosszul fogod fel a kérdést. A kérdezőnek alap volt, hogy megy segíteni a szüleinek, viszont neki ugye egy kérése volt, hogy ha vesznek egy kutyát, had vigyék őt is magukkal, hisz alapból van ott egy kutya, akkor miért ne lehetne ott még egy pár nap erejéig. A kérdező az, aki segít a szüleinek, szóval ez a kérés abszolút elfogadható volt a részéről. Senki se kötelezte a kérdezőt, hogy "most bizony menj és segíts nekik". Ő vállalta, hogy elmegy, több nap alatt, mos, vasal, főz. Rengetegen alapból nem tesznek meg ennyit a szüleikért.
2019. júl. 25. 14:49
 3/15 anonim ***** válasza:
92%

A linkelt kérdésben szerintem a szülők makacssága a gáz. Nem szeretem a kutyákat, de ha a lányomnak lenne és hozná magával, egy rossz szavam se lenne.

Főleg, hogy itt a szülőknek van kutyajuk, szóval elvileg allatbarat ház..

Egyébként miért nem írod le a gondolataid a kérdéshez, minek újat kiìrni?

2019. júl. 25. 14:50
 4/15 anonim ***** válasza:
79%

Ez már az ezredik hasonló kérdés ebben a témakörben. Mindig uaz, csak más felállásban, stílus is ugyanaz. Szerintem ezeket ugyanaz a kutyagyűlölő teszi fel, mert nem bírja megemészteni, hogy valaki szereti a kutyákat.

Nem kell mindig fekete-fehérben látni a világot.

2019. júl. 25. 14:55
 5/15 anonim ***** válasza:
87%

Te vagy ott az első válaszoló?

Szerintem nem beteg a világ, hanem normális. Normális igény az, hogy az ember kedvtelésből házi kedvencet akar tartani. Normális az, hogyha felelősséget vállalt egy állatért, akkor nem hagyja havi két alkalommal láncon magára. Normális az, hogy segíti az idős szüleit, de az idős szülők hozzáállása nem normális. És a tiéd sem.

2019. júl. 25. 14:58
 6/15 anonim ***** válasza:
83%

De hogy válaszoljak:

anyósom pl. nem szereti a macskát az otthonában, ezért mindig úgy intézem, hogy hosszabb távollét alatt más ügyeljen rá, ne kelljen rátukmálni. Szóval megnyugodhatsz a legtöbb kutyát-macskát tartó ember nagyobb tekintettel van embertársaira, mint sok gyerekes szülő!

2019. júl. 25. 14:58
 7/15 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem te vagy az undorito kerdezo!!!!

Es ha ilyen hulye szuleim lennenek akkor a kutyat valasztanam!

2019. júl. 25. 15:32
 8/15 anonim ***** válasza:
60%
Ja es arrol nem beszelve, h a szulokben semmi kompromisszum! Ostoba kerdezo!
2019. júl. 25. 15:34
 9/15 anonim ***** válasza:
93%

A válaszokat nem olvastam végig, csak az első oldalt. A kérdést viszont igen. Te valahol nagyon eltévelyedtél. Az ottani kérdezőnek nem fontosabb a kutya, hanem csak annyit kért a szüleitől, ha már mennek takarítani, a kutya ott lehet-e, és a kazánházban aludna.

Honnan szeded, hogy a kutya fontosabb, mint a szüleit segíteni? Szerintem ilyet sehol nem olvashattál.

2019. júl. 25. 16:08
 10/15 anonim ***** válasza:
8%
Mint láthatod, igen, ilyen beteg az emberiség egy része.
2019. júl. 25. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!