Miattam mindenki azt szeret akit akar, csak ne reklámozza! Ismerek nem egy meleget, akit senki nem basztat, mert nem reklámozza hogy az!
2020. ápr. 12. 16:35
52/105 anonim válasza:
Rólam 5 éve tudják kb. Apa pár hétig nem szólt hozzám, ő ilyen férfias macsós típus de azért nem soviniszta mint a kérdésben szereplő. Aztán valahogy minden visszament a régi kerékvágásba de nem beszéltünk róla évekig. Nem kérdeztek egyáltalán a magánéletemről. 1,5 éve lett végre egy komolyabb kapcsolatom és akkor már nem bírtam tovább, elmondtam nekik hogy van párom, együtt élünk, örülnék ha megismernék. Meglepődtek mintha azzal hogy nem beszéltem róla már nem lennék az. Aztán megismerték, és kiderült hogy rengeteg közös témájuk van apámmal szóval elég nagy cimbik lettek. 25F
2020. ápr. 12. 17:41
53/105 anonim válasza:
Nem érdekelne az egész, nem vitatkoznék vele, elfogadnám hogy nem tudok mit csinálni,ez van sajna. Tehát Csináljon amit akar a gyerek, csak a hazamba ne hozza az aktuális ratyiját és az esküvőre se hívjanak meg. Ennyi. Leszarom ki mit gondol...őszintén.
2020. ápr. 12. 20:40
54/105 anonim válasza:
Utolsó a gyereked is jobban jár majd ha magasról tejojja az ilyen majom szülőt mint te.
Feltétlen szülői szeretet mi?? Az hát. A fajtád puszta hatalomvágyból szaporodik, hogy legyen kinek elrendezni az életét. Aztán merjen egy valamit máshogy erezni gondolni a szerencsétlenje a nagy "feltételnélkulszertő csodaszülő" már penderíti is ki a házból és nem kivancsi többé a saját gyerekére.
Hát lehetne vitatkozni ki a szégyen ezekbe a sztorikba, de hogy nem a meleg gyerek az tuti.
2020. ápr. 13. 11:42
55/105 anonim válasza:
Ha az én gyerekem lenne elvinném pszichológushoz, hátha tudnak kezdeni vele valamit
2020. ápr. 13. 11:58
56/105 anonim válasza:
#54 igen természetes módon tudok szaporodni a homoszexuálisokkal ellentétben. :)
Másik dolog nem vágnám ki a házból, csak nem akarnám látni a párját nem lennék rá kíváncsi. Nekem ez nem normális dolog, lehet bármennyi orvost lefizetni hogy adjon ki egy kamutanulmanyt erről hogy normális... Amúgy nem tudom mennyire igaz de úgy tudom meleg gén nem létezik, ráadásul egy bzi tudós publikálta a tanulmányt ez azért hitelesebbnek tűnik
Szóval valószínűleg a többségnek születés után alakul ki a homárság. De hagyjuk... A lényeg hogy gyerekemet mindig támogatnám ahogy tudom, de a buzulasat meg egyéb abnormális dolgot sohasem. Lehet leszavazni.. Nem nagyon érdekel tényleg. És olyan szar ez a világ hogy már ezt nem lehet kimondani, mert neked ugranak az ilyenekek mint te. Én nem akarnék egy homokos halálát se, nem gyűlölöm őket. Csak az zavar hogy a gyengeéguket, hibájukat normális dolognak propagaljak önző módon.
2020. ápr. 13. 12:25
57/105 anonim válasza:
Hát lenne mit.. Egy suttyó, nyálas b..it felnevelni- jobb, ha inkább világgá megy az ilyen apa, ha egyáltalán apa az ilyen!
2020. ápr. 13. 13:06
58/105 anonim válasza:
Hamarabb hívnám azt abnormálisnak hogy idegen emberek szerelmi életével foglalkozol (és ráadásul ennyire aggresszívan, holott nem tudom téged hol érint vagy miben gátol) mint azt, hogy egy férfi férfiba szerelmes. Lehet sírni hogy "liberalista világ" meg "mi lett a férfiakból", ez van. Hisztizhetsz, melegek mindig is léteztek, léteznek és létezni is fognak. Ez nem egy betegség.
2020. ápr. 13. 13:29
59/105 anonim válasza:
Azért foglalkoznak vele, mert erre irányult a kérdés! Amúgy meg elmondom még egyszer, senkit nem érdekel ki kibe szerelmes, csak ne tekintsük már ezt normálisnak! Én mondjuk nem örülnék neki ha a családunkban lenne ilyen
2020. ápr. 13. 13:35
60/105 anonim válasza:
Aki erre a kérdésre negatívan reagált, az szerinted a való életben máshogy tenne? Mert én nem hiszem. Nyilván erről szólt a kérdés, azért beszélünk róla, de sokan itt olyan témákba mennek bele ami őket nem érinti. A kérdés az volt, hogy apaként hogyan fogadnád ha a fiad meleg lenne. A sok tipikus begyöpösödött kopaszodó 40-es fehér férfi meg ideállít azzal, hogy abnormális ha két férfi szerelmes. Puffoghattok rajta, semmi nem fog változni azon, hogy ez egy teljesen természetes dolog. Viszont tudod mi nem természetes? Idegen felnőttek szerelmi életével foglalkozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!