Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy apa, ha fia homoszexuális,...

Egy apa, ha fia homoszexuális, hogy tudja feldolgozni?

Figyelt kérdés
Főleg akkor ha az apa nagyon tipikus domináns, macsó típusú. Aki pl. azt sem tudná elfogadni ha lánya születne.

2020. ápr. 11. 11:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/105 anonim ***** válasza:
83%

Mondjuk a #2 által említett szülőket sem tudom sajnálni.

Mégis miben befolyásolja z ő életüket,hogy a fiúk beteg ? Lelkibetegek ? Na ne röhögtessenek már. Akinek halálos beteg a gyereke ,vagy már meg is halt,az lelkibeteg .

Bár heteró vagyok,de áldom a sorsot,hogy nem ilyen primitív szüleim vannak .

Amúgy az a réteg aki nagyon hangos,ők a látens melegek . Normális ember nem foglalkozik a másik nemi irányultságával,nem érdekli . Persze az lehet,hogy kell idő amíg megemésztik a szülők,mert meglepi őket . De az,hogy lelkibetegek lesznek ,meg "lenyelik" ,hogy a gyerekük a párjával látogatja őket azon tényleg csak röhögni lehet .

2020. ápr. 11. 12:26
 12/105 anonim ***** válasza:
93%
a fiúk beteg = a fiúk meleg akart lenni,csak már egy mondattal előrébb jártam fejben :D
2020. ápr. 11. 12:27
 13/105 anonim ***** válasza:
77%
"Lehet hogy a Rózsadombon elfogadott de az ország többi részén nem az és szégyen az egész családnak." És te hol élsz? Afganisztánban? Mert itt a pi.csányi kis faluban ahol élek, pont nem érdekel senki hogy hány meleg pár lakik falun belül, pedig tudjuk kik azok. SENKIT nem izgat hogy a saját nemük jön be nekik amíg rendben tartják az otthonukat. Maximum megmosolyogják őket az idősek hogy de aranyosak. .
2020. ápr. 11. 12:30
 14/105 anonim ***** válasza:
87%
A kérdés inkább, hogy szegény fiú hogy tudja feldolgozni, hogy ilyen ember az apja....
2020. ápr. 11. 12:39
 15/105 anonim ***** válasza:
74%
Én szeretem a párom, de ő azt mondta nekem, ha a fia meleg lenne, többet nem jöhetne a házunkba. Én meg megmondtam neki, hogy én meg megengedném, szóval be is fejezheti a hülyeséget. :D Nem tudom hogy hogy dolgozná fel egyébként, nem vagyunk ilyen szituációban. De valószínűleg megoldanánk valahogy, az anyját mindenesetre nem vesztené el a gyerek.
2020. ápr. 11. 12:43
 16/105 anonim ***** válasza:
80%

Lehet hogy a Rózsadombon elfogadott de az ország többi részén nem az és szégyen az egész családnak.

Francokat szégyen, ezt azok hangoztatják, akik képtelenek bárkit elfogadni.

2020. ápr. 11. 12:48
 17/105 anonim ***** válasza:
85%

Az az apa, "macsó típusú", és nagyon domináns, az sehogy. El sem jut a tudatáig - az ilyennek legtöbbször esze sem sok van, bármilyen is a végzettsége, az érzelemvilága pedig primitív, kétdimenziós, és gyermeteg -, hogy az, amit a saját maga dominanciájának hisz, csak hormon és hegynyi kisebbrendűségi komplexus.

Az ilyen tökfilkóknak sokszor szokott homokos fiuk lenni, és nem a genetika miatt (az is létezik, de jóval ritkább, mint szeretnek hinni és gondolni), hanem önmaga miatt (lásd férfi-szrep és minta átadása a következő nemzedék számára) és főleg a kedves nej (a macsó apuci esetéban anyuka) miatt.

Az az ember, aki macsónak hiszi magát, és dominánskodik, és azt sem tudná elfogadni, hogy lánya születik, az nem férfi, nem ember, hanem egy nagy rakás, nőgyűlölő szerencsétlenség. Hozzá sem szabadna az ilyenhez menni feleségül senkinek.

Valahol 500 éve ez még elment, mert semmit sem tudtak a genetikáról, de ma már közröhej, ha valaki nem képes elfogadni, hogy lánya születik.

2020. ápr. 11. 12:59
 18/105 anonim ***** válasza:
4%
Sajnélom azokat a szülőket ahol meleg/transz/bármi lesz a gyerek, nem pedig normlis. Nagyon remélem hogy átmegy a KDNP-s törvényjavaslat, és örökre bevésik az emberek anyakönyvi kivonatába, személyi igazolványaba a genetikai nemet. Ha egyszer gyerekem megházasodik, szeretném ha biztosan tudná, hogy milyen biológiai nemű a párja, nem csak bemondásra kelljen elhigye
2020. ápr. 11. 13:16
 19/105 anonim ***** válasza:
90%

Fogalmad sincs hogy milyen transzneműnek lenni. Fogalmad sincs, milyen férfiként úgy végigsétálni az utcán hogy az emberek egy női testet látnak. Fogalmad sincs milyen, amikor egy tudományosan bizonyított férfi agyhoz valamiért női test társul. Hidd el, nekünk nagyobb kínzás mint neked az, hogy "tűrnöd" kell minket. Kívánom hogy a gyereked ne legyen transznemű, mert ezen az ég világon semmilyen gyereknek nem szabadna keresztül mennie. Illetve azt is kívánom hogy egyszer megtanulj hálás lenni azért, hogy nem te vagy ilyen helyzetben, ahelyett hogy ártatlan embereket becsmérelsz akiknek alapjáraton is kínszenvedés az élete.

2020. ápr. 11. 13:22
 20/105 anonim ***** válasza:
2%
Nem tudjuk az életét.Érte valami trauma? Rosszul jött ki a családdal? Egyfajta menekvés? Valaminek történnie kellett.
2020. ápr. 11. 13:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!