Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy apa, ha fia homoszexuális,...

Egy apa, ha fia homoszexuális, hogy tudja feldolgozni?

Figyelt kérdés
Főleg akkor ha az apa nagyon tipikus domináns, macsó típusú. Aki pl. azt sem tudná elfogadni ha lánya születne.

2020. ápr. 11. 11:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/105 anonim ***** válasza:
20%

"Ne haragudj, de te sem vagy teljesen normalis.

Az en parom, ha ilyet mondana dobnam ki mint macskat sz.rni."

Már ne is haragudj, de miért is kellene kidobnom? Mert a véleménye eltér az átlagtól? Szíve joga eldönteni, hogy valamit elfogad e vagy sem, amíg nem gyújt senkire házat, vagy nem köpi le az utcán. Márpedig az én párom nem csinál ilyet. Valószínűnek tartom hogy egy idő után megenyhülne, de a gyerekünk párját jó ideig nem akarná látni. Ez kb pont olyan mint a politikai vagy vallási hovatartozás, két intelligens ember megtudja oldani egymást közt ezt a problémát, és nem szül konfliktust a párkapcsolatban. Eleve írtam hogy se gyerekünk még, főleg nem meleg. Egyelőre ez a véleménye, aztán kitudja hogy változna ha ez mégis megtörténne. De mint írtam, az én gyerekem ugyanúgy a gyerekem maradna, és a férjem nem tudna eltiltani tőle, vagy hogy beengedjem a házba. De a férjem is a férjem, akivel az élet minden területén jól kijövök és szeretem. Miért is kéne egyből embereket kirúgdalnom akárhonnan? A te véleményed is csak egy szélsőség, amit nem tudsz a helyén kezelni. Attól mert egy ember elfogadja melegeket, nem azt jelenti hogy bírja is hogy az utcán csókolóznak pl. Sőt, a legtöbben magasról lexarják az összes nemi hovatartozást, csak ne csinálják előtte. :) Akkor ez igazából nem is elfogadás nem?

De tegyünk fel példának egy értelmi fogyatékos gyereket. Tudod, hogy a legtöbben az ilyen gyerekekről lemondanak még a kórházban? Pedig a gyerekük, mégsem cipelik a terhet ami vele jár. Gonoszak? Nem hinném. :)

2020. ápr. 11. 16:31
 32/105 anonim ***** válasza:
84%

szerintem az apák hamarabb megértik és feldolgozzák, mint az anyák.

az anyák még rágódnak azon, mi lesz a fiúkkal, magányos lesz, kihasználják, a rokonság lenézi, szomszédok kibeszélik, stb.

Meleg vagyok, még nem comig out-oltam, de sok ismerősöm igen és általában az apák nem hoztak ki annyit a dologból.

18 f

2020. ápr. 11. 17:10
 33/105 anonim ***** válasza:
6%
Én apa vagyok és két fiam van. El nem tudom képzelni, hogy mi játszódna le bennem, ha megtudnám, hogy valamelyik gyerek homokos. Valószínűleg nagyon nehezen viselném és lehet bele is roppannék. De biztos ugyan úgy szeretném, mert csak a gyerekem. De a bűz. i barátjára nem lennék kíváncsi, azt nem hozhatná hozzánk.
2020. ápr. 11. 18:18
 34/105 anonim ***** válasza:
90%

,,Aki pl. azt sem tudná elfogadni ha lánya születne."

What? :D S ezeknek még szavazati joguk is van??

2020. ápr. 11. 20:39
 35/105 anonim ***** válasza:
88%

Az ilyen sehogy, de azert a nagy macsoknál általában valami nincs rendben, ezert túlkompenzál. Nő vagyok, lehet ezért, de nem sajnalnek egy ilyen apát aki abba is " belerokkan" ha lanya van. A domináns nálam mast jelent, azt inkább az erővel tarsítom, az ilyen ember nem erős, siman tuskó.

Asszem a 2# valaszolo irt a szülőkről akik " elfogadjak" a fiuk párját de lelkileg romokba vannak..na az ilyet nem ertem. Akkor mondják azt hogy ez nekik nem fer bele, de ne ennek így nincs értelme.

2020. ápr. 11. 21:54
 36/105 anonim ***** válasza:
88%

"Főleg akkor ha az apa nagyon tipikus domináns, macsó típusú. Aki pl. azt sem tudná elfogadni ha lánya születne."

Az ilyen nem ferfi, hanem egy farokagyu gorilla. Bocs, de aki az ilyen tipikus agyatlan tusko "falu bikaja" tipus, annal inkabb azt kerdojelezem meg, hogy hogy kepes a gyereke ezt feldolgozni. En ilyen apaval elsullyednek szegyenemben.

2020. ápr. 11. 22:33
 37/105 anonim ***** válasza:
3%
Azért kíváncsi lennék hogy ezek közül a sok hírtelen melegből mennyi van aki csak divatból az vagy mert amúgy egy senki lenne és így akar kitűnni...
2020. ápr. 11. 23:08
 38/105 anonim ***** válasza:
94%
utolsó, az a lehetőség fel sem merült, hogy azért van "több" meleg, mert most nem fővesztés terhe mellett azok?
2020. ápr. 11. 23:26
 39/105 anonim ***** válasza:
88%
Hibás a kérdésed. Helyesen így szól: Hogy dolgozza fel egy gyerek hogy az apja elutasító\ellenséges, netán agresszív vele csak mert a gyerek homoszexuális, holott a szexuális beállítottságát senki sem választhatja meg?
2020. ápr. 12. 07:12
 40/105 anonim ***** válasza:
8%

Azt ne felejtsd el, hogy ez egy szexuális aberráció épp úgy mint a pedofília vagy a nekrofilia és van még akik az idős emberekhez vonzódnak szexuálisan .Ezt persze, hogy nehezen fogja elfogadni egy szülő.

Na lehet lepontozni homi pártiak....

2020. ápr. 12. 08:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!