Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy apa, ha fia homoszexuális,...

Egy apa, ha fia homoszexuális, hogy tudja feldolgozni?

Figyelt kérdés
Főleg akkor ha az apa nagyon tipikus domináns, macsó típusú. Aki pl. azt sem tudná elfogadni ha lánya születne.

2020. ápr. 11. 11:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/105 anonim ***** válasza:
88%
Tehát egy suttyó gyökér ? Akkor valószínűleg sehogy .
2020. ápr. 11. 11:20
 2/105 anonim ***** válasza:
61%

Nem tudom.

De egyet láttam, (közeli ismerős) intelligens, jó szándékú, tanult ember.

A fiú közlése után nem vetették ki a családból, de az anyja beleöregedett, az apja lelkileg teljesen megtört.

Beletörődtek a helyzetbe, de mindenki megváltozott, az apa látszólag tudomásul vett mindent, de egy szótlan, befelé fordult ember lett, az anya meg tiszta idegbeteg és a külsejében 20 évet öregedett.

Ennek ellenére lenyelik a fiúk látogatását, amikor jön az élettársával, udvarias vendéglátók, de utána napokig-hetekig lelkibetegek.

2020. ápr. 11. 11:22
 3/105 anonim ***** válasza:
100%
# 2 ezt milyen szomorú olvadni :(
2020. ápr. 11. 11:31
 4/105 anonim ***** válasza:
77%
Szóval hímsoviniszta tahó az apa? Akkor sehogy, hisz a félreértelmezett férfiasságán esett csorba hogy nem agyatlan falubikája a fia...
2020. ápr. 11. 11:35
 5/105 anonim ***** válasza:
63%
Itthon nem elfogadott az ilyesmi, így a családnak különösen nehéz lesz egy ilyen dologgal együtt élni. Akkor is ha viszonylag modern nyitott emberekről van szó.
2020. ápr. 11. 11:41
 6/105 anonim ***** válasza:
69%
Nem elfogadott? Ugyan már. A harminc-negyven éves korosztály értelmesebbje pont letojja mások szexuális beállítottságát. Sőt idős, vallásos szájából is hallottam már hogy "isten így teremtette a melegeket, így kell elfogadni őket" Csak van egy sötét, hőbörgő homofób kisebbség akik szeretnek a hangunkat hallatva gyűlölködni. És az ember a tíz bőgő marhát előbb hallja meg mint a csöndes ezer normálist.
2020. ápr. 11. 11:57
 7/105 anonim ***** válasza:
71%

Mit kell ezen feldolgozni?

Amúgy megsúgom, hogy attól, hogy valaki meleg még lehet domináns és macsó ;)

2020. ápr. 11. 12:05
 8/105 anonim ***** válasza:
90%
Apa vagyok, meleg a fiam. Nincs mit rajta elfogadni vagy nem elfogadni, ő az én gyerekem. Aki képes kitagadni a gyerekét ilyen piti dologért, az nem szülő az én szememben. Örülj neki hogy boldog, és nem akar öngyilkos lenni vagy mások életét elvenni. Nem is értem hogy valaki hogy állhat annyira harcban önmagával, hogy a saját gyerekét ostromolja.
2020. ápr. 11. 12:08
 9/105 anonim ***** válasza:
19%

Lehet hogy a Rózsadombon elfogadott de az ország többi részén nem az és szégyen az egész családnak.

2020. ápr. 11. 12:12
 10/105 anonim ***** válasza:
76%

Nem gondolod hogy esetleg a családdal van valami baj, ha ilyesmit szégyennek és kudarcnak tekintenek? Nem gyilkos a gyereked könyörgöm, hanem szerető ember akinek érzései vannak.

2020. ápr. 11. 12:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!