Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya miért mond ekkora hülyesé...

Anya miért mond ekkora hülyeségeket nekem?

Figyelt kérdés

Mindig úgy érvel, hogy akkor hülyeségeket mond amikhez nem is kellenek pontos adatok, mégis meg lehet cáfolni..

például: új telefont akarok, kinéztem egyet, konkrétan 146.990Ft Mondom anyának, hogy ezt kérem karácsonyra..

Erre ő.. Ez nagyon drága, másoknak sincs ilyen. Neked arany életed van, így is nagyon el vagy kényeztetve. Ezt mondja nekem miközben a többieknek simán 200e pluszos telefonjuk van..

Vagy pl amikor mondtam, hogy veszek egy új játékot a gépre, konkrétan a battlefield 5-öt, akkor meg azt modnta, ohgy senki nem játszik ilyen játékokkal. Nem lesz kivel játszanod, mert nagyon kevés az a psichopata ember, aki ilyeneket megvesz. A legvicceseb::::::

" Nagyon utálni fognak az osztálytársaid, ha ilyenekkel játszol"

Nagyon szegény családban nőtt fel, most kb 800e-1m Ft-ot keres. Tehát viszonylag jól.. Apa kicsit többet.

Tudja, hogy ez mennyi pénz, de mégis azt hiszi, hogy egy 150e Ft-os telefon tulajdonosának arany élete lesz a közel millió Ft-os iphone tulajok között... A suliban nekem vannak a legolcsóbb leg "márkátlanabb" cuccaim.

///Nem mintha ez befolyásolná az ottani helyzetemet, meg azt, hogy hogyan fogadnak el, csupán viszonyításképpen mondom nektek és anyámnak!///

Most direkt csinál magából hülyét? Nem értem :/

2020. márc. 15. 20:45
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
86%

# 43 : Hát nem röhej...???? Leírja, hogy ő nem kivagyiságból akarja azt a telót, de azért foylamatosan másokhoz hasonlítgatja önmagát.

LOL

2020. márc. 16. 09:08
 52/61 anonim ***** válasza:
93%
Ugye jól látom, hogy még nem bírta leírni a kérdező, hogy miféle munkára kell neki ilyen különleges szuper teló....?
2020. márc. 16. 09:09
 53/61 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, ha azt írod, hogy nem tudhatjuk, hogy fiú vagy, vagy lány, akkor második opciónak (a p0tsfej mellett) választhatod a kis elkényeztetett HüPi-t is. :-D
2020. márc. 16. 09:10
 54/61 anonim ***** válasza:
94%
Kemény leszek. Ezt a pszichológia úgy hívja, hogy p*csfejség. :) Komolyra fordítva a dolgot. A kis elkényesztetett dedósok hajlamosak elfelejteni, hogy a szüleik felnőttek, érett gondolkodással. Ami a kis dedósnak életbevágóan fontos: menőzés, teló, Nike, az aktuális játék, "kell mert Pistikének is van" mentalitás, csőnaci, mit szólnak mások..stb., az egy valamire való, normális felnőttnek mind tök érdektelen dolog. Neked kell a 150000 Ft-os teló, mert azt szeretnéd mondani az osztálytársadnak, akinek az apja minimálbérért gürcöl, hogy "Anyámék vették nekem karácsonyra, mert megtehetik, te mit kaptál?". Nem kell a duma, valld be magadnak is, hogy így van. És még bűntudatod sincs, hogy ilyen drága dolgot kérsz, mert tudod, hogy van rá keret. Egyébként ha ennyire lenézed és megveted anyukádat, akkor minek fogadnál el tőle egy 150000 Ft-os telót? Azért mond ilyen "hülyeségeket", mert szegény már nem tudja hogyan szerelje le a kis elkényeztetett, követelőző gyerekét. Mit mondjon? Azt nem mondhatja, hogy nincs pénz, mert tudod, hogy van, ha azt mondja, hogy nem veszem meg és punktum, akkor meg jön a hiszti újra. Nem irigylem őket, bár valljuk be, ők rontottak el téged. Meg kell tanulnod, hogy tök mindegy az összeg, ha 20000 Ft vagy 520000 Ft, akkor is megbecsüli az, aki vért izzadt érte. Ez ilyen egyszerű. Ha majd érettebb leszel, akkor rájössz, hogy mennyi sületlenséget hordtál itt össze és csak nevetni fogsz a mostani éneden, legalábbis remélem, hogy így lesz.
2020. márc. 16. 09:59
 55/61 anonim ***** válasza:
93%

Már ne haragudj, de mikor 600 ezret kerestem, akkor is sajnáltam saját magamra egy 150 ezres telót. Mert tudom mit jelent a munka, a gürizés. Neked fogalmad sincs, hogy mit jelent havonta 200 órákat dolgozni, hajtani a karriert, azért hogy egyszer olyan fizetésem legyen, mint anyukádnak. Itt vagdalózol, de azt nem veszed figyelembe, hogy anyukád 20 éveket dolgozott azért, hogy ilyen fizetése legyen. Lehet elmenni diákmunkába és megkeresni rá a pénzt. Ha meg ledolgozol 3 hónapot hétvégente, akkor rá fogsz jönni,hogy 3 havi diákmunka nem ér meg ennyit egy telóért. Ha ilyen elkényeztetett kis kölköm lenne, az biztos, hogy csak a Lidlben vennék neki ruhát aztán próbáljon azzal menőzni az osztálytársai előtt.

A másik meg, hogy naponta látni a Pesten Hallottamba 16 éves gyerekeket, akik a vadiúj Iphonejukat otthagyják a BKV-n 2 hónap után és futnak a telefonjuk után, amit már rég eladtak a Keletiben a törökök. Valszeg te is ennyire becsülnéd. Elég nagy szégyen, hogy neked a 150 ezer Ft az semmi, nagyjából 0 az értékrended. Ha lány vagy, akkor valószínűleg 2 év múlva te is luxushajós Borkais videókban fogsz sz**ni azért a 150 ezerért, ha pedig fiú, akkor garantálom,hogy mamahotelben töltöd majd a 20as éveidet, mert te aztán nem fogsz elmenni szaros 200 ezerért dolgozni. Márpedig annál többet semmilyen szakmában nem fogsz kapni kezdőként. Próbálj majd abból 150 ezrest telót venni. Bebuktad, szar életed lesz ezzel a hozzáállással. 17 évesen még nem késő változtatni.

U.i.: belinkelem majd annak a rokonnak a kérdésedet, aki még egyszer elkezd nyaggatni, hogy miért nem akarok gyereket. Pont ezért, mert a pofámról lesülne a bőr, ha véletlen ilyen gyerekem lenne,mint te....

2020. márc. 16. 10:18
 56/61 anonim ***** válasza:
92%

Már megint te... istenem, csak ránézek és már a külalakból látszik, hogy te vagy az.

Emberek, ez a hisztis tini fiú, akit az érzelmi zsaroló anyja egyedül nevel, a srác meg ráfüggött a gyakorira és itt ventillál, de soha semmilyen tanácsot nem fog megfogadni, amit adtok neki, csak panaszkodni akar, meg hogy figyeljenek rá. Kár, hogy etetitek. Már pontosan tudja, hogy mire harapnak rá a népek, mert hülyének nem hülye.

2020. márc. 16. 11:19
 57/61 anonim ***** válasza:
89%

"Azt se tudjátok, ki vagyok..."

De! Tudjuk. A minden mondat végére pontokat tevő valaki, aki 8 millió kérdést kiír változatos témákban. Miért gondolod, hogy nem ismerjük a stílusod? Pedig már tanácsoltam, hogy változtass rajta, ne tegyél minden mondat végére kipontozást. Így simán ismerhető a stílusod, hogy egy és ugyanaz a személy vagy. Ráadásul a szád is nagy.

Kérdésedre: ne követelőzz, mert nem áll jól neked. Hergeled a népet már hónapok óta. Írj blogot, ha ennyire unatkozol.

2020. márc. 16. 13:25
 58/61 anonim ***** válasza:
100%

146.990 Ft-ért én mint gyerek nem vennék telefont. A mostani (A50) 88.000 Ft volt.

Meg megjegyezném, hogy Epic Games Store-on minden héten van 1-2 ingyen játék. ;)

Addig fog ez menni, míg nem magadnak keresed a pénzed. Az én anyám pl ezen is kiakadt, pedig addig s az óta se költöttem el ennyi pénzt egy dologra: [link] :D

19L

2020. márc. 16. 14:25
 59/61 anonim ***** válasza:
89%

Úristen de el vagy kényeztetve. 150 ezer forint egyáltalán nem kevés egy telefonra?? Kinek? Mert az hogy szüleid gazdagok, és az ő fizetésükhöz méred, az rohadtul nem általános. Én legutolsó telefonomat 2 éve vettem 80 ezerért és ez volt eddigi életem legdragabb telefonja. És két éve működik tökéletesen, mindent tudok vele csinálni, amit kell. Mire kell egy 17 éves elkényeztetett taknyosnak egy 150 ezer forintos telefon? Majd ha ki kerülsz a nagyvilágba és inditasz mondjuk egy maximum 200 ezer forintos nettó havi bérrel (valahogy többet nem nézek ki belőled), majd meglatod mennyit is ér valójában 150 ezer forint. Hála a jó égnek hogy édesanyád próbál visszahuzni téged a földre, mert láthatóan nagy magasra szálltál már onnan. Vegyél vissza. Édesanyádnak teljesen igaza van, főleg ebben: "Neked arany életed van, így is nagyon el vagy kényeztetve. "

27N

2020. márc. 16. 16:14
 60/61 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem a kérdező nem merészkedik vissza...

De persze majd pár nap múlva újra ír valami egetrengető siránkozós marhaságot - fel fogjuk ismerni. :-DD

2020. márc. 16. 16:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!