Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya miért mond ekkora hülyesé...

Anya miért mond ekkora hülyeségeket nekem?

Figyelt kérdés

Mindig úgy érvel, hogy akkor hülyeségeket mond amikhez nem is kellenek pontos adatok, mégis meg lehet cáfolni..

például: új telefont akarok, kinéztem egyet, konkrétan 146.990Ft Mondom anyának, hogy ezt kérem karácsonyra..

Erre ő.. Ez nagyon drága, másoknak sincs ilyen. Neked arany életed van, így is nagyon el vagy kényeztetve. Ezt mondja nekem miközben a többieknek simán 200e pluszos telefonjuk van..

Vagy pl amikor mondtam, hogy veszek egy új játékot a gépre, konkrétan a battlefield 5-öt, akkor meg azt modnta, ohgy senki nem játszik ilyen játékokkal. Nem lesz kivel játszanod, mert nagyon kevés az a psichopata ember, aki ilyeneket megvesz. A legvicceseb::::::

" Nagyon utálni fognak az osztálytársaid, ha ilyenekkel játszol"

Nagyon szegény családban nőtt fel, most kb 800e-1m Ft-ot keres. Tehát viszonylag jól.. Apa kicsit többet.

Tudja, hogy ez mennyi pénz, de mégis azt hiszi, hogy egy 150e Ft-os telefon tulajdonosának arany élete lesz a közel millió Ft-os iphone tulajok között... A suliban nekem vannak a legolcsóbb leg "márkátlanabb" cuccaim.

///Nem mintha ez befolyásolná az ottani helyzetemet, meg azt, hogy hogyan fogadnak el, csupán viszonyításképpen mondom nektek és anyámnak!///

Most direkt csinál magából hülyét? Nem értem :/

2020. márc. 15. 20:45
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
93%

"150e Ft semmi pénz egy telefonra.."

Akkor vedd meg magadnak a saját keresetedből!

Csak annak semmi pénz, aki nem dolgozott meg érte.

2020. márc. 15. 20:59
 12/61 anonim ***** válasza:
88%

felnőttként megengedhetem magamnak h 200e telot vegyek vagy drágábbat! ... viszont az addig meg van amit full be nem hal!

az előző telom 5 évet bírt mikor megadta magát akkor vettem másikat, 197e volt de ez is addig marad ameddig fel nem adja végleg ami remélem jó 5 év lesz megint

szal amíg nem te fizeted addig nincs jogod megmondani h mennyi az annyi!

másik h az egy dolog h mennyit keres de mennyi a kiadás ???? lehet h 800e keres de ha 600e a kiadás akkor bizony a különbözet nem sok ! gondolom a kiadásokra nincs rálátásod .. pl h egy nagybevásárlás simán lehet 50-100e is akár

2020. márc. 15. 20:59
 13/61 anonim ***** válasza:
74%

Lehet, hogy anyád sokat keres, de lehet, hogy tele van hiteltartozással, amiről te nem tudsz...!

És senki sem azt mondta, hogy ne legyen telód, hanem csak azt, hogy ne ennyiért vagy keresd meg magad a rávalót, spórold össze rá a pénzt !

2020. márc. 15. 21:01
 14/61 anonim ***** válasza:
95%
Más pénzét könnyű költeni ám. Amibe 0 energiát adtál bele, mert ő dolgozik meg érte és 352 másik kiadás is van.
2020. márc. 15. 21:02
 15/61 anonim ***** válasza:
89%
Akár már 1-2 havi diákmunkával is megkereshetnéd a hőn áhított telódra valót és jót is tenne neked egy kis munka, jobban megbecsülnéd anyukádat és a pénzt!
2020. márc. 15. 21:03
 16/61 A kérdező kommentje:

8-as. Miért költenénk el MINDEN pénzt? 150e Ft a teljes vagyonához képest tudod hol van? sehol.

NEM MA VOLT!! ez 1 éves történet.. múlt karácsony!!

2020. márc. 15. 21:03
 17/61 A kérdező kommentje:

JÉZUS ISTENEM.. Ez mekkora port kavar.. háát az eszem megáll.. 200 ból 199 gyerekre költenek félmilliókat, rám még 150 ezret se de máris én vagyok az öntelt pcsfej.. Háát köszönöm szépen.. Máris jönnek az ítéletek.. Fogalmatok sincsen, hogy ki vagyok, hogy anyám kicsoda, milyen életkörülményeink vannak... Azt se tudjátok, hogy fiú vagy lány vagyok..

Azt sem tudjátok ,hogy járok-e diákkmunkára.. Naa. tessék. Járok. És mennyit? nagyon keveset, mert az időmbe nem fér bele..

2020. márc. 15. 21:06
 18/61 A kérdező kommentje:
Rohadtul ne merről szól a kérdés, hogy TI mit gondoltok egy telefonra szánt összegről..
2020. márc. 15. 21:07
 19/61 anonim ***** válasza:
91%
Orvos látott?
2020. márc. 15. 21:09
 20/61 A kérdező kommentje:

Most mi a bajotok velem? Ezt mondjátok már el...

Én: "leírom, hogy nem villogni kell, használnám a telefont, kiválasztottam, hogy számomra melyik a legjobb"

Emberek a gyakorin: Aaaz villogni kel neki..

Értelem elfogyott, logika nem is volt..

2020. márc. 15. 21:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!