Ez tényleg ekkora probléma lenne?
Egy egyetemi projekt keretében nyolc napig napi 12 órában kell szabadtéri megfigyeléseket végezni, párban vagyunk. Nyilvén tudtam, hogy nagyon hosszú lesz, de arra gondoltam, hogy majd a párommal befelezzük, és akkor jobb. Ma volt az első nap és ő mondta, hogy nem kell végigcsinálni rendesen, ő nem is akar ennyi időt vele tölteni, elég ha napi mondjuk 5 órát kinn vagyunk.
A szüleimnek mondtam este, most teljesen ki vannak borulva, hogy léhűtő vagyok, meg mit képzelek, nevelésük szégyene vagyok meg hasonlók.
Tudom, hogy nem becsületes így, bűntudatom is van miatta, különösen azért, mert fizetnek is érte. A páromnak is mondtam, de ő azt válaszolta, hogy nem derül ki, nem lesz baj, nem akar többet csinálni.
Jogosan akadtak ki, én is tudom, mondtam is, hogy kimegyek a megbeszélt időpntok előtt 1,5-2 órával, de nagyon csalódottnak látszanak, dühösek is nagyon.
Pedig jól tetted szerintem, nyilván ezért lepontoznak majd az erkölcscsôsz gyökerek :D
Nem értem mit kell ezen annyira kiakadni, a te döntésed. Én is ugyanezt tetten volna, csak a bűntudat rész nélkül
Aztán meg még képesek lesztek és írtok belőle valami "szakdolgozatot"...
Nem azért mentél egyetemre, hogy tanulhass? Mehetsz dolgozni is, ha elég volt. Nagyon is érthető a szüleid reakciója. Ha 1,5-2 órával többet csinálsz, mint a párod, az még mindig nem napi 12 óra, csak napi 11,5-12. Ők meg biztosítsák a kosztot-kvártélyt, ugye? De ha mondjuk kisebb kajaadagokkal találkoznál holnaptól kezdve, ki lennél akadva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!