Miért ekkora baj anyámnak, hogy meg szoktam ölelni a barátaimat? 17l
Családon belül senki nem ölel meg senkit egyébként, de ez őt nem zavarja, felénk nem ez a szokás alapból. Szóval tuti nem ez a baj.
Szóval az egyik felmondatban elejtettem neki, hogy az egyik barátnőm ma megölelt, és rendesen ki volt akadva. Aztán mondtam, hogy a többi barátommal is meg szoktuk ölelni egymást, amire megint elég érdekesen reagált. Mondhatjuk úgy, hogy teljesen felháborodott, hogy miért ölelkezek lányokkal. Én meg ugye mondtam, hogy a fiú barátaim közül is van kb két személy, akivel meg szoktuk ölelni egymást. Erre azt mondta, hogy az más, meg hogy biztos rosszat gondol a környezet, ha egy velem azonos nemű személlyel ölelkezem.
Szerintetek mi a kiakadás oka?
Nem volt divat?
Milyen szájcsókokat nyomtak egymásnak a politikusok?
Sztem megszokott dolog ez manapsag semmi erdekes nincs benne.
Viszont en sem igazan ertem azokat a lanyokat, akik a fiu ismeroseikkel folyton olelkeznek. Azt mondjak csak baratok, de en pl. miert nem erzem ugy hogy olelgetnem kell a barataimat?:D Ha a csajom folyton fiukat olelgetne, furcsanak tartanam. Lehet velem van a baj, de en egyik haverom sem szoktam atolelni. Akivel olelkezek az a csaladom meg a baratnom. Ettol fuggetlenul sztem lany-lany esetben normalis teljesen, a lanyok mindig olelgetik egymast. Lany-fiu esetben viszont sztem a fiu erosen orul neki, hogy olelgeti a lany baratja, de nem ugyanazon okbol, amiert a lany... ez a velemenyem
Szerintem is ez az egészséges, ha ölelkezel emberekkel.
Én pl. nagyon elszoktam tőle, és nem is tartom magam normálisnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!