Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya miért mond ekkora hülyesé...

Anya miért mond ekkora hülyeségeket nekem?

Figyelt kérdés

Mindig úgy érvel, hogy akkor hülyeségeket mond amikhez nem is kellenek pontos adatok, mégis meg lehet cáfolni..

például: új telefont akarok, kinéztem egyet, konkrétan 146.990Ft Mondom anyának, hogy ezt kérem karácsonyra..

Erre ő.. Ez nagyon drága, másoknak sincs ilyen. Neked arany életed van, így is nagyon el vagy kényeztetve. Ezt mondja nekem miközben a többieknek simán 200e pluszos telefonjuk van..

Vagy pl amikor mondtam, hogy veszek egy új játékot a gépre, konkrétan a battlefield 5-öt, akkor meg azt modnta, ohgy senki nem játszik ilyen játékokkal. Nem lesz kivel játszanod, mert nagyon kevés az a psichopata ember, aki ilyeneket megvesz. A legvicceseb::::::

" Nagyon utálni fognak az osztálytársaid, ha ilyenekkel játszol"

Nagyon szegény családban nőtt fel, most kb 800e-1m Ft-ot keres. Tehát viszonylag jól.. Apa kicsit többet.

Tudja, hogy ez mennyi pénz, de mégis azt hiszi, hogy egy 150e Ft-os telefon tulajdonosának arany élete lesz a közel millió Ft-os iphone tulajok között... A suliban nekem vannak a legolcsóbb leg "márkátlanabb" cuccaim.

///Nem mintha ez befolyásolná az ottani helyzetemet, meg azt, hogy hogyan fogadnak el, csupán viszonyításképpen mondom nektek és anyámnak!///

Most direkt csinál magából hülyét? Nem értem :/

2020. márc. 15. 20:45
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
94%
Egyébként az, ahogyan itt megnyilvánulsz, sok mindent elárul. Inkább a helyesírásodon javíts, ahelyett, hogy nevetséges dolgok miatt hisztizel, mint egy 5 éves.
2020. márc. 15. 21:33
 32/61 anonim ***** válasza:
100%
Apukád mit szól hozzá?
2020. márc. 15. 21:36
 33/61 anonim ***** válasza:
94%

"És ha nekem semmi pénz 150 ezer forint?" - akkor vedd meg magadnak, mi a gond ezzel?

"Egy új telefon minimum 4-5-6-700ezer Ft" Az én telefonom 30 ezer volt:D, és nem is kellene "jobb"

"új telefont akarok, kinéztem egyet, konkrétan 146.990Ft Mondom anyának, hogy ezt kérem karácsonyra.." Mi az ajándékokat 10-20 ezer forint körül szoktuk intézni.

"Anya miért mond ekkora hülyeségeket nekem?" - TE ülsz fordítva a lovon. Amíg ki nem rúgnak...

2020. márc. 15. 21:46
 34/61 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd, az országban az emberek 1%-a se keres 1 M fölött, az, hogy egy családnak 2 M fölött van a jövedelme, eléggé csúcs.

Nem tudom, milyen közegbe jársz, ahol mindenkinek 200 E-s telefonja van, de ha zavar, hogy emiatt kilógsz a sorból, akkor menj olyan emberek közé, akiknél az egész család él havi 200 E-ből, és nem lesz ilyen gondod.

Különben ez - ha csak nem vagy 11-14 éves - mentális zavar, hogy ennyire egyforma akarsz lenni másokkal. Úgyse lehetsz egyforma, teljesen másképp áll a füled, mint nekik.

2020. márc. 15. 21:49
 35/61 anonim ***** válasza:
100%

7: Akkor várj 2 hónapot és vedd meg használtan!

Mire kell 17 évesen ilyen telefon?

2020. márc. 15. 21:52
 36/61 anonim ***** válasza:
97%
Én is azt gondoltam hogy nem pénz 100e.. amíg nem kezdtem el dolgozni.. ha ennyire kell miért nem takarodsz el dolgozni? Majd meglátjuk akkor is így gondolkozol e kedves kérdező:)
2020. márc. 15. 21:54
 37/61 anonim válasza:
94%

Az a gond , hogy elkényeztetett kis p&cs vagy aki soha nemvolt meg dolgozni. Húz el diákmunkára és megtudod mennyi az a 150 ezer.

Énis úgy voltam 2 éve hogymajd P20Prot veszek aztán rá jöttem a pénz értékére és be értem egy 60 ezres teloval is.

Nálad a legnagyobb baj hogy villogni akarsz hiszen te magad írtad hogy a többieknek mind 200 ezer feletti teloja van..

2020. márc. 15. 22:08
 38/61 anonim ***** válasza:
95%

Szóval 17 évesen munkaeszköz a telefon... aha...

Gyanítom, egy újabb tiktok/jutyubsztárocska áll előttünk, aki meg van róla győződve, hogy influenszerkedni élete munkája lesz. :D Azért nem ér rá diákmunkázni se a bokros teendői között. :D

Kérdező, anyádnak tök igaza van. Az érvei rosszak, mert másképp gondolkodik, mint te, így nem tud a "te nyelveden" lebeszélni a hülye ötleteidről, de ettől még igaza van.

2020. márc. 15. 22:08
 39/61 anonim ***** válasza:
91%

Nálad fiatalabb vagyok pár évvel és még én is azt mondom, hogy elkényeztetett vagy. Dolgozz te meg a pénzért ha ennyire könnyen szórod.

Hálásnak kéne lenned anyukádnak, hogy próbál megadni neked mindent.

Nekem az egyik legújabb Samsung telóm van (ha már ennyire a márkákkal foglalkozol) és 80 körül volt. Karácsonyra kaptam mert elromlott az előző, és ígyis rosszul éreztem magam, hogy ennyit költenek rám a szüleim. Átlag feletti bérük van.

Eléggé unalmas ember lehetsz, ha mások értékét márkában méred.

A személyiségeden kéne dolgoznod nem azon gondolkozni, hogy mire ba*zd el mások pénzét. Nyugodtan kezdhettnél önállósodni, anyukád befog sokalni a "gyönyörű" nevelésétől és kivág az utcára ahogy 18 leszel.

Szállj le a magas lórol mert így nem lesz normális életed. Tudom, hogy nem adsz a szavamra pontozz le nyugodtan, de én pl. ezután a pár megnyilvánulásod után undorodok tőled, és lehetne akárhány milliós telefonod ha az értelmi szinted egy hatévesé.

2020. márc. 15. 22:33
 40/61 anonim ***** válasza:
90%
Te valami burokban élsz! 30-ból 29 embernek nemhogy ilyen telefonja nincs, de a havi jövedelme sincs ennyi nettónpban!!
2020. márc. 15. 22:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!