Szerintetek önző dolog a párommal a részünkről, hogy a kapcsolatunk fontosabb mint az előző kapcsolatból származó gyereke?
Remélem, csak egy troll vagy.
Ha nem, tegyetek egy nagy szívességet a párotokkal: te menj el kivetetni a petefészkedet, ő meg menjen vasectómiára. Mert a drága párod egy gyerekkort elcseszett, így is több, mint amit el kellett volna.
"Csúszós a lejtő" kèrdező?
Elmondjuk neked, hogy önzőség a làthatàs helyett nyaralni menni, erre szerinted betegsèg esetén érthető ha elmarad a dolog.
Ha valaki pàrja vèrt hàny az intenzív osztályon akkor természetesen érthető ha inkább a beteggel szeretne lenni, de egy komoly betegsèg meg egy szabadon választott nyaralás nem ugyan az.
A leírt szituációban az apa helyében mindent elkövetnék hogy a gyerekem az én gyàmsàgom alá kerüljön, vagy hogy legalább több láthatàsom legyen, de erről te nem írsz. Írhatnàm erre, hogy már mindent megpróbàlt, de abból hogy a "párodnak is nagyon jó ez a helyzet meg a gyerek is szemét az anyjàval együtt" jellegű törtènetből nem ez jön le. Gondolom nem esik annyira jól a vàrosnézès ha közben moràlis vàlsàgban vagyunk úgyhogy feltetted ezt a kèrdést. Màr csak el kène fogadni a vàlaszokat és nem ragaszkodni az önigazolàshoz - ràadàsul ebben a kèrdèsben a pàrod vèleménye a fontosabb hiszen az ő gyereke. Ha meggondloja magàt és meg akarja ismerni a gyerekèt akkor minden joga meg lesz hozzà.
Nekem a pàrom ès a többi szerettem egyformàn fontos. Ha egy baràtomnak lenne szüksège a jelenletemre akkor az első gèppel utaznèk haza, ha meg a pàromnak ez nem tetszik akkor nem illünk össze.
Remèlem azon a helyen vagy a párod szívèben ahovà kèpzeled magad, mert egyèb esetben csúnyàn fogsz koppanni - ha valóban úgy gondolkozik a pàrod ahogyan leírtad őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!