Mi volt eddig lefőbb dolog, amit tanultál egy emberi kapcsolatból? (családtag, barátság, párkapcsolat! )
1. Hogy senkiben nem szabad megbízni elsőre, mert nagy csalódás lesz a vége.
2.A pasik csak 25 felett érnek, az alatt gyerekek.
3. Legjobb barátból csak 1-et kapsz az életedbe, nagyon kell rá vigyázni!
Hogy soha de soha nem adjak lejjebb az igényeimből, még akkor sem ha mások szerint túlzás.
Hogy ha bezárkózok, bunkó vagyok és távolságtartó, azzal csak azt érem el, hogy elveszítem akit szeretek, és meg kell változnom.
1. 25 felett is ugyanolyan gyerekek.
én azt tanultam, hogy a pasik idióták, ha nem akkor őket nagyon meg kell becsülni, akkor a férfiak csak meg b*szni akarnak(ez az utóbbi hónapokban tapasztaltam). a barátok közül ha van egy jó, őt meg kell becsülni
Meg kell tanulni úgy élni, hogy ne parázz azon, hogy mikor csal meg a pasid. Meg fog. Akármelyik, legalább annyira, hogy mással smárol. Nem azért mondom, mert mindenki megcsalt, hanem mert több foglalt pasi is kikezdett velem....
Ha vége egy kapcsolatnak pasival, nem baj, mindig lesz jobb. Ezt én hiába tudom, meg hogy újjal könnyebb túllépni, az első pár hét, vagy amíg nem érzem, mindig rossz, és nem hiszem el ezt magamnak sem.
A haverjaid 95%-a tuti többet akar haverságnál.
Ha valaki lesz.r, szard le te is, akár haver, akár pasi, akár barát(nő).
sose bízz teljesen senkiben- még a legjobb barátomnak se mondom el soha, ki az a pasi, akivel éppen ismerkedek.
ha anyukáddal nem is vagyok egy hullámhosszon, de azért nem egy gyökér, szeresd, ne bántsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!