Tudom hogy primitív dolog ilyenen pörögni hosszú évekig, de valahol rosszul esne másnak is nem?
Amikor megszülettem nem készült rólam babafotó anyámmal, apámmal, mamával vagy rokonokkal. Körülbelül 8-9 hónapos koromban volt az első kép rólam. Testvéremről van pózolós kép szülőkkel, mamával, rokonokkal ahogy fogják 2 hetes korában. El se tudom képzelni hogy néztem ki újszülött koromban, nem is emlékeznek rám a családban se. Amolyan érdektelen gyereknek érzem magam. Irigykedve nézem facebookon ismerősök babakori képeit, volt ilyen kihívás pár éve hogy mindenki tegyen ki 15 évnél régebbi képeket, én meg csak lestem, mert egy darab képem sincs szülőkkel. Nem nagy dolog, de akkor is gáz.
Egyébként 30 éves férfi vagyok.
Sem érte sem ellene nem tudsz tenni. Nagyon luxus volt 30 éve a fotógép és a film is. Nem volt mindenkinek része benne. Nekem volt olyan hét, hogy kaját sem tudott apám venni, mert nem volt miből.
Ezek rossz emlékek. Változatni rajta nem tudok.
Tudok tanulni belőle és tanulságot levonni és másképp cselekedni. Ez segít.
Tudok megértést tanúsítani, ami szintén segít (nekem).
Tudok jó pillanatokat felidézni, ami ezt kárpótolja. Sőt! Ha esetleg van lehetőségem, megkérdezem a szomszédokat, ahol felnőttem, vagy nagyimat, ha még él, meg azokat, akikkel felnőttem, hogy meséljek, nekik milyen élményeik voltak velem kapcsolatban. Ezeket felvenném és leírnám könyvbe.
Az ilyen emlékek (számomra) többet érnek egy-egy fotónál.
Az kemény, hogy az egyetlen konstruktív válasz hogy le van pontozva, a értelmetlen fikázás meg felpontozva
#ítéletNélkül #konstruktívan
30 éves vagy. Akkor tudhanád,hogy akkoriban nem annyi volt a fényképezés,hogy előkapjuk a mobiltelefont,és őrülten kattogtatunk. Engedd el, nagyanyádról gyerekkori kép sincs ,vagy ha van egy darab az már kuriózum.
Ma egy perc alatt több képsz készül,mint az elmúlt században összesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!