Tudom hogy primitív dolog ilyenen pörögni hosszú évekig, de valahol rosszul esne másnak is nem?
Amikor megszülettem nem készült rólam babafotó anyámmal, apámmal, mamával vagy rokonokkal. Körülbelül 8-9 hónapos koromban volt az első kép rólam. Testvéremről van pózolós kép szülőkkel, mamával, rokonokkal ahogy fogják 2 hetes korában. El se tudom képzelni hogy néztem ki újszülött koromban, nem is emlékeznek rám a családban se. Amolyan érdektelen gyereknek érzem magam. Irigykedve nézem facebookon ismerősök babakori képeit, volt ilyen kihívás pár éve hogy mindenki tegyen ki 15 évnél régebbi képeket, én meg csak lestem, mert egy darab képem sincs szülőkkel. Nem nagy dolog, de akkor is gáz.
Egyébként 30 éves férfi vagyok.
Egy olyan embernek látlak, aki nem akar az életén változtatni, jobbá tenni. Egyszerűbb a szüleit hibáztani és ezzel mossa kezeit.
Így legalább feladhatod, te nem tehetsz semmiről. Sőt, te még ilyen nyomorult körülmények között is jó ember lettél!
:))
Kedves Kérdező!
Itt törötetheted a neked nem tetsző válaszokat,de az életben már nem lehet ilyen egyszerűen megoldani a problémákat.
Ha nem tudsz profitálni az itt kapott válaszokból- mégha a stílusuk számodra elfogadhatatlan is - akkor keményebb leckéket fogsz kapni.
Itt ne várj normalis választ! Ez a hely a magányos és megkeseredett emberek gyűjtőhelye. Magamból kiindulva, sajnos.
Sok kerdesem volt már, miért?
Mert nincs kinek feltenni, de itt még jobban sárba dongoltek!,csípoból,mert arctalanul barmit lehet írni. Én soha nem csinaltam ilyet! Friss dolog, amiket kaptam ártatlan kérdésert, es torlom magam, mert ez egy rosssz hely. Sajat problemak megoldasara itt segitseget nem! fognak adni.
Csaladon belul kell megbeszelni,ezt a helyet pedig keruld nagy ívben! Mondom én, aki sokszor megjártam, Ez itt, nem szinvonal
Nekem sem voltak születésnapos képeim, egy sem. Fényképezőgépünk sem volt, a szüleim szerint drága volt a képek előhívatása akkoriban, így inkább nem vettek gépet sem. Ami gyerekkori képem van, mind mások készítették, vagy óvodai-iskolai fotózáson készült.
A szakdolgozatomhoz is szükségem lett volna képekre,egy barátom jött fotózni, szívességből.
Az akkori emberek másként gondolkodtak. Ha neked fontosak a képek, készíts te magad a mostani életedről, szeretteidről, esetleg fotókönyvet is. Gyerekekkel szuper visszanézni őket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!