Most először leszek távol sokáig az otthonomtól.6 napot. Ugye gyorsan el fog telni az idő? Mert szívem szerint nem is mennék, de muszáj.6 nap nagyon hosszú idő?
Figyelt kérdés
2019. aug. 2. 23:10
2/9 Argloss válasza:
Az emberek számára az idő relatív. 1 perc néha semmi, néha örökkévalóság..
Érezd jól magad és semminek fog tűnni ez a néhány nap.
3/9 anonim válasza:
Bárcsak én is kivehetnék egy egész hetet! :(
4/9 anonim válasza:
Ha úgy fogod, hogy egy szenvedés, akkor igen, sok idő. Ha nyaralni/bulizni mész legalábbis annak fogod fel), akkor hamar eltelik.
5/9 anonim válasza:
Hat nap hossza attól függ, hol vagy. Egy kórházi ágyon rohadt hosszú idő, Hawaii-n meg rohadt rövid.
6/9 anonim válasza:
Hü.ye kérdésre csak hü.ye választ lehet adni
7/9 anonim válasza:
Attól függ.
Nekem 2 hétig nem volt hol aludnom 20 évesen, akkor volt új munkám ezért még pénzem se volt. Egy lépcsőházban tudtam meghúzni magam éjszakánként, ételem csak annyi volt amennyit adtak mások... nekem akkor elég lassúnak tűnt az idő...
8/9 anonim válasza:
Mégis hány éves vagy? És hova mész? Én még beszélni se tudtam, mikor először távol voltam hat napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!