Ti mit tennétek a helyemben? Hosszú sztori alert.
1. Érzeli zsarolás: Ne engedj!
"ő nemfog csak azért Pesten maradni hogy nekem jó apa-fia kapcsolatom legyen, vagy ha igen akkor tejeljek neki" Érzelmi zsarolás, aminek nem szabad engedni. Ha engedsz, akkor anyagilag zsigerelni fog, ráadásul ezen keresztül a barátnőddel való kapcsolatodat is rombolja.
Békés megyében lényegesen kevesebb a munka, főleg olyan embernek, akit érdemes volt 100.000 Ft-tal tanulásra motiválni.
2. Költözés: A gyerek után menni csak akkor szabad, ha nagyon-nagyon jó lehetőséget kapasz a Viharsarokban. Békés megye nem egy húzóerő sajnos. Én is onnan vagyok.
3. Felügyelet: A felügyeletért érdemes lenne indítani egy pert, és ha az nem jön be, akkor tiszta lelkiismerettel mondhatod, hogy minden ésszerűt megpróbáltál.
Szomorú történet, de ha elkezded pénzelni a volt nejed, akkor örök életbe zsarolni fog azzal, hogy ha nem adsz még több pénzt, akkor visszamegy Békés megyébe.
Itt nincs jó megoldás. Vagy te is tönkremész anyagilag és sosem fogsz talpra állni, vagy vállalod, hogy ritkábban láthatod a gyerekedet.
Te döntesz.
(még egy ember, akinek "fiúja" van, ráadásul a feleségével közösen...)
(gyerek feje fölé nem fedő kell, hanem fedél...)
Ha imádnád a gyereket, akkor nem a kifogásokat keresnéd, hogy miért nincs nálad, hanem a megoldásokat. Eddig simán hagytad, hogy a pároddal meg a balhés tróger palijával lakjon, már bocs, de ha a "lehető legkevesebbet érzékelje" lett volna a cél, meg érdekelt volna, milyen traumán ment át, akkor nem arra hivatkoznál, hogy milyen munkád van, meg mit szól hozzá az új barátnőd, hanem keresnél másik munkát, az ex meg elmehetne dolgozni vagy húzhatna haza Békésbe. Ne hagyd, hogy megfejjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!