Hozott már kínos helyzetbe mások előtt a gyereketek? Meséljetek sztorikat!
Égetett már le nyilvánosan, barátok, rokonok előtt a gyereked valahogyan? Hogyan kezelted a helyzetet? Mi, hogyan történt?
Az én barátnőm 4 éves kislánya hallotta valakitől az utcán a 'k' betűs szót, (amit a pénzért szexuális szolgáltatásokat nyújtó nőkre használunk) és hangosan, ismerőseink előtt kezdte kérdezgetni mindenkitől, hogy mit jelent és miért hívják így a néniket. :D
kint maradt a vibrátor és másnap a húgom gyerek megtalálta
sikeresen be is kapcsolta
arra mentünk be h visítva röhög mert tetszett neki ahogy csikizi
a húgom nagyon vallásos :-)
5 évesen, iskola előtti nyáron összefutottunk a leendő igazgatómmal. Apám gondolta, hogy bemutat neki. A fickó középkorú volt, néhány szál, össze-vissza álló hajjal.
Egy darabig néztem csendben, aztán nagy vigyorral közöltem vele, hogy "te úgy nézel ki, mint egy őrült!".
Illetve apám hordott uszodába, így férfizuhanyzóban zuhanyoztam. Egyik alkalommal megálltam a zuhanyzó közepén, rámutattam egy fickóra és jó hangosan megkérdeztem apámat, hogy "Annak a bácsinak miért olyan pici a kukija??". Rákvörös fejjel cibált ki a zuhanyzóból, attól kezdve klórszagúan mentem haza.
Szintén jó volt a férjem előző házasságából született lánya. A férjem akkoriban börtönben dolgozott. (Nem elítéltként, külsősként.) Villamoson mentek haza az anyjával, kislány jó hangosan: "Anyaaaaa, apa mikor jön haza a börtönből??"
Nem nyilvános volt, de akár még olyan helyzetben is megismétlődhet:
Szüleimnél volt az akkor 14 hónapos lányunk pár napot. Nagyon figyelnek, hogy ne káromkodjanak, de anyám egyszer megbotlott a küszöbben én kicsúszott egy "ak...életbe".
Hazahoztuk, ő is megbotlott: "akujva!"
Kisfiammal kedden az orvosnál voltunk. (4 éves). Doktornő: fáj valamid? Kisfiam: igen, a fejem, mert a kishúgaim állandóan basztatnak.
2 hete egyik ikerlányom (2,5 évesek) eltörte a màsik napszemüvegét. Majd felvette a sajáját, és jött mosolyogva. Nagylányom beszólt, hogy ez már bunkóság. A kicsi elkezdte kiabálni, hogy bunkó bunkó. (Még csak szavakat mondanak). Délután összevesztek a kisfiammal, lökdösődtek, kisfiam azt mondta neki, hogy paraszt. Rászóltam, persze. Este hívjuk anyóst, majd adtam a kislányt, hogy mondj valamit a mamának. Erre beleszól a telefonba anyósnak: bunkó paraszt. Alig kaptam levegőt.
Mikor a nagylányom volt kicsi, mondtam neki párszor, ha rossz leszel, elvisz a csúnya bácsi.Ültünk a buszon, mellettünk egy pasi, kislányom rá mutat, és elkiáltja magát: nézd anya, ott a csúnya bácsi! Mondtam, hogy hallgasson, de annál hangosabban kiabálta.
Kisfiam a boltban sorban állás közben: anya, viszket a fenekem!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!