A fiaim szakítottak a baratnőikkel. Kedveltem, szerettem oket. Karacsonyi ujevi jokikansagot kuldtem, ez akkora baj?
Uis az egyik fiam szamonkerte, h mit kuldozgetek neki, amikor már nincs kozuk egymashoz.
A masiknak szulinapja van. Megkerdeztem, zavarja e, ha felkoszontom a lanyt. Ó azt valaszolta, nem zavarja.
Igy a koszontés elment. Lajk is jott
A karacsonyira a nagyobbiknak az volt az indoka, lehet, hogy az ilyen megemlekezsesek fájnak a masiknak, ezert nem jó. Pedig ó os megkoszonte. aztan le os vettem.
Jaj, elküldtem véletlenül.
Tehát pont nyáron futottunk össze az isten háta mögötti helyen, beszélgettünk kb. fél órát.
" ha a fiad nem akar semmi kapcsolatot már az ex-szel."
A fia meg tartsa tiszteletben, hogy nem az anyjával szakított, hanem vele. Én is jóban vagyok exem anyukájával és az exem is az enyémmel. Fel szoktuk egymást köszönteni üzenetben vagy váltunk pár szót, ha netán véletlen összefutunk valahol.
Látod, hogy mekkora baj: akkora, amekkora kellemetlenséget okoztál vele a fiúnak, meg ő neked...
De szerintem is annak van igaza, aki azt mondja, nem te szakítottál a lányokkal, hanem ők. Nekik, mint felnőtt embereknek, tiszteletben kellene tartaniuk, hogy akár te, akár más rokonuk, ismerősük, barátjuk attól még továbbra is a lányok ismerősei, barátai - és attól, hogy ők nem akarják tartani a kapcsolatot a lányokkal a továbbiakban, még semmi közük ahhoz, hogy a többiek, akik megismerték őket, szintén megszakítják-e velük a kapcsolatot vagy nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!