A fiaim szakítottak a baratnőikkel. Kedveltem, szerettem
oket. Karacsonyi ujevi jokikansagot kuldtem, ez akkora baj?
Figyelt kérdés
Uis az egyik fiam szamonkerte, h mit kuldozgetek neki, amikor már nincs kozuk egymashoz.
A masiknak szulinapja van. Megkerdeztem, zavarja e, ha felkoszontom a lanyt. Ó azt valaszolta, nem zavarja.
Igy a koszontés elment. Lajk is jott
A karacsonyira a nagyobbiknak az volt az indoka, lehet, hogy az ilyen megemlekezsesek fájnak a masiknak, ezert nem jó. Pedig ó os megkoszonte. aztan le os vettem.
Ez a gyerekeid életébe való ízléstelen beleavatkozás. Arra mutat, hogy nem tiszteled őket. Nem az a helyzet, hogy összefutottál valahol az exszel, és visszaköszöntél neki, ellenségesség nélkül, hanem hogy TE a saját kezdeményezésedből felveszed a kapcsolatot azzal, akivel szakított a fiad. Nem azzal, aki megszülte az unokáidat,mert az más lenne. Erősen ízléstelen, amit csináltál, tapintatlan vagy a saját gyerekeiddel - mintha büntetni akarnád a fiaidat, mert a nem azt választották, akit te akartál:(
2020. jan. 4. 12:26
12/22 A kérdező kommentje:
Az utolsó válasz kivetelevel a tobbi mind hasznos!..Folfogtam, vettem az adast, tanultam belole!!!
Honnan latta? Hat,a kozossegi oldalon, ahol kozos ismerosuk vagyunk
Utolsó: embert nem oltem...no comment
2020. jan. 4. 12:52
13/22 anonim válasza:
"Tartsd tiszteletben, ha a fiad nem akar semmi kapcsolatot már az ex-szel. Nem a te barátnőd volt." Attól hogy a fia szakított vele, nem kell óvodás szinten kollektív haragszomrádot játszani. A kérdező kedvelte a lányokat- nehogy már a fiai jóváhagyása kelljen egy hülye felköszöntéshez. Engedélyt ne kérjen hogy kivel beszélhet, barátkozhat?
2020. jan. 4. 12:56
14/22 Andizsuzsi válasza:
Az ízléstelen beavatkozás az, ha elvárom valakitől a kollektív gyűlölködést. Én is tartom a kapcsolatot a gyerekem exével, mert önmagáért szeretem, nem azért, mert a gyerekem párja volt. És szerencsére a gyerekem van olyan intelligens, hogy azért, mert ők külön utakon folytatják, nem várja el tőlem, hogy úgy csinálják, mintha az az időszak nem lett volna.
2020. jan. 4. 12:57
15/22 anonim válasza:
Anyám iszonyatosan kiborulna, ha az exével pajtáskodnék.
2020. jan. 4. 13:01
16/22 anonim válasza:
Sajnálom a fiaidat.
2020. jan. 4. 13:02
17/22 anonim válasza:
Önálló ember vagy önálló véleménnyel.
Te nem csináltál bajt. Csak a fiad.
2020. jan. 4. 13:11
18/22 anonim válasza:
A gyerekei életébe való ízléstelen beavatkozás az lett volna, ha pl. a gyerekei tudta nélkül meghívja a lányokat együtt karácsonyozni. Erről szó sincs.
2020. jan. 4. 13:15
19/22 anonim válasza:
Szerintem az teljesen korrekt, ha még előre meg is kérdezted a fiad, hogy nem bánná-e, ha felköszöntenéd a volt barátnőjét. Ha nem kérdezted volna meg, akkor sem lenne "beavatkozás a fiaid életébe", mert attól, hogy rajtuk keresztül ismerted meg a lányokat még kedvelheted őket tőlük függetlenül is, nem kell velük a fiaidról beszélned, nem kell elmondanod a véleményed arról, hogy mi van köztük. Ha a lányokat zavarná a dolog, akkor ők is biztosan jeleznék neked.
2020. jan. 4. 13:48
20/22 A kérdező kommentje:
Tanulva az esetból, a mai napon, a masik fiam volt baratnojenek van a szulinapja. Igy ebben az esetben megerdeztem nem zavarja e ha az exnek boldog szulinapos kepet kuldok. O azt valaszolta, hogy nem zavarja.Igy ez a resz rendben. A masik fiamnak nem tetszett az exnek kuldott jokivansag.
Barkinek van igaza. Tobb ilyen nem lesz, mert a fiam, megis a fiam. Azt pedig tudja, hogy szerintem a hozzaallasa bunko dolog. szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!