Normális, ha egy 20 éves lány az apukáját még mindig szájon puszilja?
Figyelt kérdés
ma 12:55
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
46 szavazat
1/14 anonim válasza:
Szerintem alapból nem normális, ha egy szülő szájon puszilja a gyerekét, legyen az csecsemő, vagy húsz éves. Ez egy idióta amerikai szokás.
2/14 A kérdező kommentje:
Hogy jonnek ide az amerikaiak?🤣
ma 13:17
3/14 anonim válasza:
Nem normális
Engem kifejezetten undorít
Nekem jó a kapcsolatom apuval de ez kizárt nálunk. Normális kapcsolatokban nincs ilyen, és ez független kortól, nemtől
Apuka a 20 éves fiát is szájon puszilná?
5/14 anonim válasza:
1# A világon mindenhol van olyan család ahol szokás de abban teljesen egyetértek hogy megengedhetetlen.
6/14 anonim válasza:
Nem. Gyerekkorban sem az.
Qrvára beteg az ilyen apa.
7/14 anonim válasza:
Hogyhogy még mindig?Akárhány éves a gyerek,aberrált gusztustalan proli szokás szájon puszinli.
8/14 anonim válasza:
lehet a 4 fal között máshol is meg szokta puszilni, csak nem kötik mások orrára
9/14 anonim válasza:
Gyereket szintem nem normális dolog szájon puszilni, tökmindegy milyen rokon.
Egy gyereknek sincs igénye erre.
A szülők meg talán inkább puszilgassák egymást, ne a gyerekeiken éljék ki ezt.
10/14 anonim válasza:
senkitol nem latom jonak. Mama, papa, teso, anyuka apuka.. tok mindegy, szamomra nem normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!