Normális, ha egy 20 éves lány az apukáját még mindig szájon puszilja?
Figyelt kérdés
jan. 22. 12:55
11/24 anonim válasza:
12/24 anonim válasza:
Sosem találkoztam ilyennel. Remélem nem is fogok. Nekem ez már egy olyan túlzás amiben fellelhető egy szexuális attitűd, ezért undorító is egyben.
13/24 anonim válasza:
Kicsgyermeknevelő vagyok. Volt olyan anyuka (egyedülálló), aki mindig szinte "lesmárolta" a két és fél éves fiát és szerelmemnek szólította
... Ez ki szerint nem beteg???
14/24 anonim válasza:
Ajánlom Ingmar Bergman utolsó egész estés filmjét megtekintésre, a Saraband 2-t, ami a Jelenetek egy házasságból folytatása, abban pont ilyen nem túl hétköznapi kapcsolatban van egy apa és a tinédzser lánya.
16/24 anonim válasza:
13. ott már készítette elő a terepet kamasz/felnőtt korra...
18/24 anonim válasza:
A nejemet anno a nagybácsikája akarta lesmárolni 15 éves korában .
19/24 anonim válasza:
Apukád sosem ellenezte az efféle megnyílvánulásod írányába?
20/24 anonim válasza:
Van olyan érzésem, hogy ott ennél jóval többről van szó, mint egy száj pusziról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!