A fiaim szakítottak a baratnőikkel. Kedveltem, szerettem oket. Karacsonyi ujevi jokikansagot kuldtem, ez akkora baj?
Uis az egyik fiam szamonkerte, h mit kuldozgetek neki, amikor már nincs kozuk egymashoz.
A masiknak szulinapja van. Megkerdeztem, zavarja e, ha felkoszontom a lanyt. Ó azt valaszolta, nem zavarja.
Igy a koszontés elment. Lajk is jott
A karacsonyira a nagyobbiknak az volt az indoka, lehet, hogy az ilyen megemlekezsesek fájnak a masiknak, ezert nem jó. Pedig ó os megkoszonte. aztan le os vettem.
Nyilván nem mindegy, milyen kapcsolatban voltatok az exekkel..
Nekem is volt ilyen barátom, akinek az anyukája évekig írogatott, minden egyes ünnepen, szülinapon, minden feltoltott képhez, egyebek.
Nem értettem a miértjét, jóban voltunk, de nem szoros kapcsolatban. Elviseltem, megkoszontem, viszonoztam, de nem fogtam fel, miért kell így ragaszkodni az emberhez. Úgy tűnt, mintha szerinte én ezt elvárnám.
Engedd el:)
Hasznos volt a válaszod!
Nem volt szoros kapcs.,csak szepek, kedvesek okosak, rendesek voltak es azt hittem biztonsagos tarsak lesznek egymasnak, szeretetben.
El vannak engedve
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!