Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A fiaim szakítottak a baratnői...

A fiaim szakítottak a baratnőikkel. Kedveltem, szerettem oket. Karacsonyi ujevi jokikansagot kuldtem, ez akkora baj?

Figyelt kérdés

Uis az egyik fiam szamonkerte, h mit kuldozgetek neki, amikor már nincs kozuk egymashoz.

A masiknak szulinapja van. Megkerdeztem, zavarja e, ha felkoszontom a lanyt. Ó azt valaszolta, nem zavarja.

Igy a koszontés elment. Lajk is jott

A karacsonyira a nagyobbiknak az volt az indoka, lehet, hogy az ilyen megemlekezsesek fájnak a masiknak, ezert nem jó. Pedig ó os megkoszonte. aztan le os vettem.

2020. jan. 4. 10:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
13%

Nyilván nem mindegy, milyen kapcsolatban voltatok az exekkel..

Nekem is volt ilyen barátom, akinek az anyukája évekig írogatott, minden egyes ünnepen, szülinapon, minden feltoltott képhez, egyebek.

Nem értettem a miértjét, jóban voltunk, de nem szoros kapcsolatban. Elviseltem, megkoszontem, viszonoztam, de nem fogtam fel, miért kell így ragaszkodni az emberhez. Úgy tűnt, mintha szerinte én ezt elvárnám.

Engedd el:)

2020. jan. 4. 17:02
 22/22 A kérdező kommentje:

Hasznos volt a válaszod!

Nem volt szoros kapcs.,csak szepek, kedvesek okosak, rendesek voltak es azt hittem biztonsagos tarsak lesznek egymasnak, szeretetben.

El vannak engedve

2020. jan. 8. 09:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!