Érdemes anyámra hallgatni?
31 éves nő vagyok és anyumékkal élek a 7 éves fiammal, mint egyedül álló anya.
Van saját keresetem, de anyum mindenbe beleszól. Most találkoztam egy férfivel aki nekem tetszik, de anyám belekötött mert 12 évvel idősebb mint én. Szánalmasnak tartom, hogy ennyire adok a véleményére még ennyi időses is, de hogy tudok a lábamra állni?
Mindegy, szerintem Vigasztalódj! Biztosan Rendkívül Csinos Nő vagy - és JÖN MAJD EGY MÁSIK - sokkal jobb, több választék, mint amit REMÉLNI MERNÉL VALAHA...
Üdv: egy "hasonmás" helyzetet elviselt egykori "Kisgyermek"... (Időközben nekem is jobban "bejött" az Élet. A szerencse forgandó - szokták mondani.)
Egyedülállósági Nyilatkozat Kitöltése?! (Ha nehezebben Élnétek Meg Anyagi Értelemben...)
(Kapsz Elég Gyermektartást?! Asszonytartás Díjat?!)
Persze :)
Havi 25 ezer forint a gyerek tartás.... 2 éves korától.
33-as válaszoló vagyok.
"Asszonytartás Díj" természetesen NEM LÉTEZIK - ezt biztosan tudom - DE(!) egy LELEMÉNYES, TALPRAESETT NŐ általában eléri, hogy az "exe" még Őt Magát is kifizesse a válás után - KÁRTÉRÍTÉS FORMÁJÁBAN!!!
Mert hát Mi Úrhölgyek Szépek és Kívánatosak Szeretnénk Lenni a Férfiak Számára (testápolási cikkek bevásárlása, stb.)
No, meg a hétköznapok során mindenféle élethelyzetben HELYTÁLLÁS - és elvileg nem lehet senki sem ápolatlan megjelenésű.
A Gyermeknek pedig PÉLDAKÉPRE VAN SZÜKSÉGE a felnövekvő évei során - nemcsak ANYAKÉP, HANEM APAKÉP!!!
Ui: rokontartási szerződéskötés formájában talán még létezik, amit egy kissé furán fogalmaztam meg...
Utolsó, ha ezt beadnám egy kutyának, megveszne szegény:)
Egyébként házastársi vagy élettársi tartás létezik, azoknak, akik önhibájukon kívül rászorultak... ha nők, ha férfiak.
Kártérités szóba se jöhet, ahhoz kár is kell... kifizetni meg a legősibb foglalkozást űző hölgyeket/urakat szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!