Érdemes anyámra hallgatni?
31 éves nő vagyok és anyumékkal élek a 7 éves fiammal, mint egyedül álló anya.
Van saját keresetem, de anyum mindenbe beleszól. Most találkoztam egy férfivel aki nekem tetszik, de anyám belekötött mert 12 évvel idősebb mint én. Szánalmasnak tartom, hogy ennyire adok a véleményére még ennyi időses is, de hogy tudok a lábamra állni?
Minden fejben dől el.
Ülj le anyuddal egy jobb pillanatában, s mond el neki, hogy "nézd anya, itt vagyok egyedül egy gyerekkel, itt van most egy fickó aki nagyon szimpatikus, lehet elfogad, szeretnék vele ismerkedni, de nem azonnal össze költözni, és ez ÍGY IS LESZ!"
Lehet anyud önző,és a világ legjobb partiját is ellenezné, csak, hogy vele maradjatok...
Ismerni kéne jobban...
Anyudon kívül, ki él még ott?
Apum, de csak hétvégén van itthon.
Tudom el kellene költözni, de itt vidéken nem akarok, nagyobb városba meg kell egy kis ismeretség.
Munkával nem lenne gond, mert szerintem elég sok eselyem van irodai szektorba elhelyezkedni. Könyvelés, penzugy és jogi terület.
Én a helyedben nem költöznék el emiatt, csak mikor nagyon durva a helyzet esetleg.
Majd, ha tuti komoly lesz a kapcsolatod akkor költözz el, lehet csak meg akar dugni...
Beszélj anyuddal, ha nem vesz vissza, mond meg neki elköltözöl a pasival vagy nélküle, persze ezt csak sunyiba....
" Tudom el kellene költözni, de itt vidéken nem akarok, nagyobb városba meg kell egy kis ismeretség." - ez alapján csak a kifogásokat keresed. Ne azt keresd, hanem szedj össze pénzt és költözz, ha nem tudsz a szüleiddel értelmesen beszélni arról, hogy van saját életed is!
Az ötös meg baromságokat beszél!
Az én tapasztalatom az, Kérdező, hogy az embernek felnőtt korában szinte soha sem érdemes a szüleire hallgatni, mert a szülők szeretik elfekejteni, hogy a gyerekük az egy MÁSIK ember, saját értékrenddel, saját gondolatokkal, saját vágyakkal.
Legalábbis én mindig akkor jártam jól, ha nagyjából az ellenkezőjét tettem, mint amit a szüleim nyomattak.
"Most találkoztam egy férfivel aki nekem tetszik, de anyám belekötött mert 12 évvel idősebb mint én." - jajj, ezt a drámát... mi 17L/33F-ként jöttünk össze - 22 évvel ezelőtt.
Ma konkrétan kijelentette többet nem jöhet be a házba.
Mondtam neki ez nem így működik. Ha meg nem jöhet ő akkor megyek én (ott szívesen látnak).
Veszélyeztetem a gyerkőc érdekeit ez a kapcsolat és fel fog jelenteni a gyámügyön.
Megmondtam neki, ha nem ő a megfelelő majd keresek mást. Te süket fülek...
Ne haragudj a kérdésért, de anyukád nem egy vallási szekta tagja véletlenül?
A pasival nem tudsz összeköltözni? Ezért meg hiába jelent fel a gyámügyön, mert pofán röhögik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!