Haragszom anyámra, hogyan lépjek túl ezen?
Apám nagyon komolytalan volt, elszórta nökre a családi vagyont, nekunk is megvolt ami kellett , de több ház árát verte el es nem turt beleszólást semmibe.
Idösebb koraban " megtért " mihelyst veget ert a penz es cukros is lett , elhizott , minden baja van
Anyam nagyon sokat szidta a múltban meg a volt ferjem családjának is folyton panaszkodott róla , égett a képem, evekig hallgathattam , pszichológusa voltam , tamogattam lelkileg , akkor úgy ereztem h ha kene az eletem adnam erte , miközben nem vettem eszre , h neki apam a legfontosabb , hiaba csalta es velem se voltrendes soha , nem volt hozzam soha egyjószava , anyam sose védettmeg
Hittem h elfognak válni de sose törtent meg, anyam odaadóan ápolja, eteti , masszirozza, minden kivansagat lesi , cipöjet ráadja , körbeugrálja mint egy csecsemöt .
Nem a lanyom babusgatja , hanem a draga ferjet , aki vegre az öve , akkor is ha most csóró es semmi haszon nincs belöle ami volt a nök kiszedték belöle , söt akkoriban úgy erezte h , azzal erösitette magát h en es anyam az ellnsegeivagyunk es inkabb adjamásnak stb
Tudom ha valasztania kéne az unokaja es a ferje között , apamat valasztana, hiaba mondja h az unokajat mindenkinél jobban szereti .
Odajutottam h apám halálátkivanom es gyulölöm gondolom azt érzem iránta amit ö erzettirántam gyerekkoromban egy zavarógép voltam a szamara akit mindigócsárolt , es zavartam mert anyamat magának akarta kisajatitani .
De húzza a belét még él , es most mar anyamat se kedvelem .
Apamról mar egy rossz szót nem lehet mondani , mert egy aldott ember , stb mar arra se emlekszik h ö is szidta annak idején
Teljesen apamert el hal en meg banom h aggódtam erte es lelki szemétladaja voltamtiz évig, amire ö mar nem emlekszik, persze.
Csomó negativ erzes kering bennem egyreszt engem is meglep a gyulölet amit erzek es a harag , nem kellemes, de eszembe jut mikor en voltam gyenge , elesett, apam mindig akkor voltalegdurvabb, mintha elvezte volna h tudta h megertes helyettbelémrug.
Arra gondolok h mi lesz ha tenyleg meghal es lelkiismeretfurdalasom lesz, megiscsak felnevelt, igaz megtürt inkabb , ti hogy látjátok?
Nem szeretem anegativ erzeseket en alapvetöen vidám vagyok es pozitiv , bohém.
Teljesen megértelek. Nagyon sok ilyen nő van, és nagyon rossz érzés ez a gyereknek még akkor is, ha már felnőtt. Mintha megszűnne minden stabil pont a világban. A nők nagy része pasifüggő. A végletekig képesek elmenni ebben a függésben, félelmetes. A halálig is akár, a legjobb barátnőm pl ezt csinálta.
35N
Azt gondolom, hogy szerencsétlen sors jutott neked, de erről eddig nem te tehetsz. A szüleinket sajnos nem váasztjuk hanem kapjuk.
Valami oka biztosan van annak, hogy nem vált el. Például szerelmes volt, vagy félt egyedül maradni, vagy csak szimplán a régimódi "jólneveltség" miatt. Szerintem nekünk nem dolgunk a szüleink felett ítélkezni. Persze józan kritikánk attól még lehet. Annak is oka van, hogy apukád miért olyan volt amilyen. Nem mindenki képes rá, hogy a gyerekkori sérelmeit feldolgozza, A legtöbben tovább viszik és a saját családjukat teszik boldogtalanná ezzel. Szerintem az lenne a legjobb ha hagynád, hogy anyukád déselgesse a beteg férjét ha ez jó neki. Neked nem muszáj csatlakozni. Fontosnak tartom, hogy ne ítélkezz!! Nem a te dolgod
Nem a lanyom babusgatja , hanem a draga ferjet , aki vegre az öve , akkor is ha most csóró es semm haszon nincs belőle.
Nincs több kérdésem. Te se vagy matyó himzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!