Miért van annyi egyedülálló fiatal anya manapság?
De cuki a nővérkéjével. Most már 100, hogy nem volt csaja soha.
Arra nem gondolsz, mi van akkor, ha a feleséged szeret ki belőled? És nem akar veled maradni agyhalottat játszani?
123-as, ne magadból indulj ki
124-es, ha kiszeret, az nem mentség semmire. Az elején le kell ülni, és szépen megbeszélni, mi van akkor ha egyikünk kiszeret a másikból, vagy fordítva. De ezt is leírtam. Szépen kell B, C, D, ZS terv arra az esetre, ha ez vagy az lesz. Ha kell, én még abba is benne vagyok hogy írjunk egy szerződést, és béreljünk fel egy közjegyzőt aki hitelesíti, hogy ha ez meg ez lesz, akkor ez meg ez történjen. Én a saját oldalamról tudom hogy betartanám a dolgokat. Ha én kiszeretnék, onnantól a barátság és a tisztelet vinné tovább a közös kapcsolatunkat. A nőtől ugyan ezt várnám el. Én a legtöbb emberrel ellentétben csak is azt várom el mástól, amit én magam is nyújtani tudok. Nem várok el többet. Ha valakinek ez nem tetszik, akkor nem tudok rá mit mondani, egy ő egy végletekig önző ember. Akinek több kell mint amit ő maga tud nyújtani, az ne számítson semmi jóra az élettől.
De nem tudsz nyújtani semmit. Egy áléletet tudsz nyújtani. Egy rugalmatlan, görcsös, boldogtalan viccéletet.
Sims-ezz inkább.
123-as, ne magadból indulj ki
figyi, én nem írogatok más nevén, te igen, miről beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!