Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van annyi egyedülálló...

Miért van annyi egyedülálló fiatal anya manapság?

Figyelt kérdés
A nővérem óvónő, és meséli, hogy a gyerekek közel felének az apja nem él együtt a gyerekkel, és ez a tendencia évről évre növekszik. Néha van mostohaapa, de jellemzően a nő egyedül, vagy az anyai nagymamával együtt neveli a gyereket. Miért jó ez? Bár én nem vagyok nő, de szerintem elég macerás lehet mindent egyedül csinálni. Nincs kire bízni a gyereket, pedig egy felnőtt nőnek van ám sok teendője mikor gyesen van. Nem lehet mindent plusz munkát a nagyszülők nyakába varrni.

2019. dec. 8. 22:55
 121/142 anonim ***** válasza:
5%
118-as, pontosan tudtam hogy ezt fogom kapni. Pontosan tudom, milyenek az emberek, és kinézik azt aki másként látja a világot. Mint mondtam, pszichológusnak azoknak kell elmennie, akik veszélyesek a társadalomra. Vagy azoknak, akik másokat szidalmaznak, másokba kárt tesznek.
2019. dec. 10. 15:14
 122/142 anonim ***** válasza:
22%
Együtt elolvastuk a nővéremmel az egészet. Jót mosolyogtunk egyik-másik hozzászóláson. Ezért már megérte.
2019. dec. 10. 15:18
 123/142 anonim ***** válasza:
78%
Hoppácska, elfelejtünk nicket váltani, kamuka?
2019. dec. 10. 15:36
 124/142 anonim ***** válasza:
96%

De cuki a nővérkéjével. Most már 100, hogy nem volt csaja soha.

Arra nem gondolsz, mi van akkor, ha a feleséged szeret ki belőled? És nem akar veled maradni agyhalottat játszani?

2019. dec. 10. 17:26
 125/142 A kérdező kommentje:

123-as, ne magadból indulj ki

124-es, ha kiszeret, az nem mentség semmire. Az elején le kell ülni, és szépen megbeszélni, mi van akkor ha egyikünk kiszeret a másikból, vagy fordítva. De ezt is leírtam. Szépen kell B, C, D, ZS terv arra az esetre, ha ez vagy az lesz. Ha kell, én még abba is benne vagyok hogy írjunk egy szerződést, és béreljünk fel egy közjegyzőt aki hitelesíti, hogy ha ez meg ez lesz, akkor ez meg ez történjen. Én a saját oldalamról tudom hogy betartanám a dolgokat. Ha én kiszeretnék, onnantól a barátság és a tisztelet vinné tovább a közös kapcsolatunkat. A nőtől ugyan ezt várnám el. Én a legtöbb emberrel ellentétben csak is azt várom el mástól, amit én magam is nyújtani tudok. Nem várok el többet. Ha valakinek ez nem tetszik, akkor nem tudok rá mit mondani, egy ő egy végletekig önző ember. Akinek több kell mint amit ő maga tud nyújtani, az ne számítson semmi jóra az élettől.

2019. dec. 10. 18:48
 126/142 anonim ***** válasza:
97%

De nem tudsz nyújtani semmit. Egy áléletet tudsz nyújtani. Egy rugalmatlan, görcsös, boldogtalan viccéletet.

Sims-ezz inkább.

2019. dec. 10. 18:58
 127/142 anonim ***** válasza:
95%

123-as, ne magadból indulj ki

figyi, én nem írogatok más nevén, te igen, miről beszélünk?

2019. dec. 10. 19:03
 128/142 anonim válasza:
68%
Én 9-es vagyok, ém csak látom hogy a környezetemben oviban munkahelyen a pasik hohy viselkednek, és elhiheted egyik se egy adonisz, vagy jó pasi, csak megzakkan. Nekem szerencsére normális, családcentrikus férjem van, akivel 18 éve együtt vok, 17 éves korom óta 😁 2 gyereket nevelünk, szeretetben 😀
2019. dec. 10. 20:17
 129/142 anonim ***** válasza:
100%
De nem érted kérdező! Nem akarod felfogni, ha vki kiszeret belőled, miért vagy benne olyan biztos, hogy egyáltalán akar tőled utána vmit? Én akiből kiszerettem, nem kerestem többet a társaságát.
2019. dec. 10. 20:21
 130/142 anonim ***** válasza:
3%
Hmm de vicces hogy mindig a ferfi a hibas valas eseten😂😂😂😂
2019. dec. 11. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!